Left navigation


Affiliatemarknadsföring

Vad handlar affiliatemarknadsföring om?
Med affiliatemarknadsföring kan du som är ägare av en webbsida snabbt och enkelt tjäna pengar genom att integrera annonsmaterial (banner eller textannons) från ett så kallat affiliateprogram i din webbsida.

Tjäna pengar på din webbsida genom att bli en Scandlines Affiliate!
Du får provision för varje bokning som du genererar.
Det är helt gratis att gå med i Scandlines Affiliateprogram.
Vi erbjuder dig professionellt och optimerat annonsmaterial för din webbsida.
När en besökare som kommer via din anslutna webbsida beställer en resa, så får du automatiskt provision från Scandlines.
Varför affiliatemarknadsföring?
Affiliatemarknadsföring är en framgångsbaserad internetmarknadsföring så tillvida att säljaren (Scandlines i det här fallet) enbart betalar för annonsering som leder till en ny kund.

 

Citat från Revenue nummer 1/2004, en amerikansk tidskrift för affiliatemarknadsföring:

"Affiliatemarknadsföring är en kostnadsmedveten form av e-handel. Till skillnad från många ”dot-coms” i slutet av 90-talet, tjänar man verkligen pengar genom affiliatemarknadsföring. En affiliate (vanligen bara 1–2 personer) genererar en webbsida som hjälper besökarna att hitta en viss information, produkt eller tjänst. Om besökarna av webbsidan omvandlas till kunder får denna affiliate en provision från den butik där affären gjordes.

Affiliatemarknadsföring är mycket viktigt för vår e-handelstillväxt och det har fördelar för både kunderna och verksamheten. Konkurrenssituationen leder till bättre innehåll, högre etiska standarder och en stark priskonkurrens till förmån för kunden. [...]

Affiliatemarknadsföring är inte ett sätt att bli rik snabbt. Det kräver hårt arbete, kreativitet och ihärdighet, som leder till betydande inkomster till de affiliates som har bemästrat konsten. De flesta ledande företag använder affiliatemarknadsföring eftersom det inte innebär några stora investeringar [...]."

 

Tradedoubler och Euroads stöds av vårt affiliateprogram: