Besök våra gränsbutiker BorderShop som ligger precis vid hamnen i Puttgarden och Rostock.

Båda butikerna ligger precis vid färjan så det är lätt att bara svänga in när du går av färjan eller om du kommer i god tid före hemresan.

BorderShop har ett stort urval av öl, vin, champagne, sprit, läsk och hushållsvaror. Så oavsett om du handlar i stora mängder, tar del av fina SMILE-medlemserbjudanden eller bara fyller bilen med snacks innan du åker söderut hittar du alltid bra erbjudanden. Och bästa pris-garantin säkerställer att det alltid är otroligt fina priser på öl, läsk och cider.

BorderShop har öppet varje dag, även på söndagar och helgdagar, så du kör aldrig förgäves.

Hitta allt för vardag och fest i BorderShop

I BorderShop kan du gå på upptäcktsfärd bland hyllorna som är fyllda av varor från golv till tak.

Vin- och spritavdelningen är otroligt välsorterad med produkter från världens alla hörn. Och om du är osäker på vilket vin eller vilken champagne som passar bäst till helgens köttbit eller nästa stora fest finns BorderShops vinexperter alltid till hands för att ge råd.

Ölutbudet erbjuder också något för alla. Oavsett om du föredrar svenskt öl, danskt öl eller specialöl från andra länder hittar du garanterat det ölmärke du söker.

Dessutom hittar du många av vardagens hushållsprodukter – från tvättmedel och schampo till fryspåsar – naturligtvis alltid till riktigt fina priser.

Kom ihåg tullreglerna

När du gränshandlar kan du avgiftsfritt ta med dig varor till Sverige som du har köpt i ett annat EU-land. Detta gäller alla varor för personligt bruk. Läs mer om tullreglerna.