Left navigation


Erbjudanden, rabatter & restips

Höstbanner

Här kan du läsa om erbjudanden, rabatter och restips som är aktuella till Danmark, Tyskland och Europa. Med Scandlines kan du få rabatt på såväl utflyktsmålet som på färjan på vägen dit. Välkommen ombord!

 • Parkera ombord shoppa inkl 3 flak öl

  Parkera ombord & shoppa 545:-

  Köp en Parkera-ombord-biljett på båten till Danmark, Helsingborg-Helsingör! Parkera ombord & shoppa i lugn och ro fram och tillbaka över Öresund. Du handlar billigt och lastar in dina varor direkt i bilen.

 • Familjebiljett

  20% rabatt på kombibiljett

  Kortaste vägen till semestern i Tyskland, Europa och Medelhavet går via Helsingborg-Helsingör. Köp en kombibiljett som tar dig via färjelinjerna till Danmark och Tyskland. Boka senast den 27/6 2018

 • Familjebiljett

  Solskenspris till Danmark

  Res utomlands på bara 20 minuter! Ta en tur över dagen, eller stanna lite längre och upplev äkta danskt hygge. Nu har vi sänkt priserna online - Res till solskenspris hela sommaren!

 • Imperial Hotel erbjudande

  Hotellerbjudande i Köpenhamn

  Boka in en långweekend i Köpenhamn och njut av det goda livet ett par dagar på tu man hand eller ta med hela familjen. Du får upp till 55% billigare pris på övernattning inklusive frukost, gratis parkering och gratis tillträde till gym!

 • Familjebiljett

  Har du en bizz?

  Har du redan en bizz? Då är det enkelt att skaffa ett AutoBizz Smart avtal. Du tjänar på det direkt, även om du bara ska besöka Danmark en gång! Med AutoBizz Smart reser du till Öresunds lägsta pris - fr 123:- /väg (gäller T/R samma dag lör-sön, bil max 6 m).

 • Familjebiljett

  Familjebiljett Helsingör 190:-

  Ta med dig familjen till Danmark för 190:-. Barnen åker gratis! Gäller 1-dags personbiljett t/r Helsingborg-Helsingör för 2 vuxna + 2-3 barn under 11 år, lördag och söndagar. Biljetten köper du i vår app eller biljettkassan hos Scandlines Helsingborg-Helsingör. Ladda ner appen - klicka här!

 • Rabatter på inträdet på mängder av attraktioner

  Rabatt på inträde & attraktioner

  Bara en kort resa över Öresund hittar du en helt ny värld med resmål som är barnsligt kul och fullspäckat med färgstarka upplevelser. Du som reser med Scandlines får rabatt på inträdet till massor av attraktioner. För rabatter, restips och fina utflyktsförslag - klicka här!

 • Familjebiljett

  Turabiljett/enkel 55:-

  Festa, fika, shoppa luncha! Ta en spontantur till sjöss, njut av den friska havsdoften och handla något gott inför helgen. En Turabiljett/ enkel kostar 55:-. Biljetten köper du i biljettkassan i Knutpunkten, Helsingborg. Klicka här för att läsa mer om livet ombord!

 • Tyskland weekend

  Weekendbiljett till Tyskland

  Åk söderut och du hittar alltifrån shopping till vackra platser och upplevelser för hela familjen. Vi erbjuder den kortaste vägen och du får dessutom en lagom lång paus direkt när du kör ombord i Helsingborg. Ta reda på mer om vad du kan göra i Tyskland nedan och hitta din favorit.

 • Familjebiljett

  Tura varje dag - Turakort 349:-

  Det är något speciellt med att Tura. Att spontant kunna hoppa på färjan, njuta av havsluft, handla något gott inför helgen eller äta i restaurangen och samtidigt se vackra Öresund från första parkett. Turakortet ger dig möjlighet att Tura varje dag under ett helt år för endast 349:-. Klicka här för att läsa mer om Turakortet!

 • Restaurang ombord

  Rabatter till seniorer 65+

  Du som är senior kan alltid hitta specialpriser med seniorrabatt på resor över Helsingborg-Helsingör: personbiljett Tura 39:- (65+), personbiljett T/R 70:- (65+), månadskort med max 50 enkelresor 508:- (65+)

 • Drinkbiljett

  After Work - Köp en drinkbiljett för 75:-

  Är det förfest eller afterwork på gång? Köp en drinkbiljett och ta en Cocktail Cruise på Sundet! För 75:- ingår resa och 1 valfri drink (värde av 62:-). Biljetten köps i biljettkassan. Drinkbiljetten gäller för Tura på Aurora, Waves bar, ej avstigning Helsingör. För meny- och drinklista klicka här!

 • HH City Club shopping

  HH City Club

  Bli medlem i HH City Club och få rabatter och bra erbjudanden i Helsingör. HH City Club är för dig som gilla shopping, mysiga kulturupplevelser och goda nöjen. Oavsett om det handlar om läcker design, mode och accessoarer, eller ett givande teaterbesök, så får du ett riktigt dejligt pris på det bästa av Helsingör.