Left navigation


Erbjudanden, rabatter & restips

Höstbanner

Här kan du läsa om erbjudanden, rabatter och restips som är aktuella till Danmark, Tyskland och Europa. Med Scandlines kan du få rabatt på såväl utflyktsmålet som på färjan på vägen dit. Välkommen ombord!

 • Parkera ombord & shoppa 525:-

  Köp en Parkera-ombord-biljett på båten till Danmark, Helsingborg-Helsingör! Parkera ombord & shoppa i lugn och ro fram och tillbaka över Öresund. Du handlar billigt och lastar in dina varor direkt i bilen.

 • Julbord på Aurora

  I trevliga Waves restaurang på Aurora har vi dukat upp ett julbord med alla de klassiska smakerna. Hemmalagad sill, lokala charkuterier, lax och julens alla traditionella läckerheter. Njut av ett utsökt julbord med stans bästa utsikt!

 • Familjebiljett

  Har du en bizz?

  Har du redan en bizz? Då är det enkelt att skaffa ett AutoBizz Smart avtal. Du tjänar på det direkt, även om du bara ska besöka Danmark en gång! Med AutoBizz Smart reser du till Öresunds lägsta pris - fr 123:- /väg (gäller T/R samma dag lör-sön, bil max 6 m).

 • Dejligt julmys i Köpenhamn och Helsingör!

  Ta bilen till dejligt julmys i Danmark. Reser du fram och tillbaka över dagen får du Öresunds lägsta pris på båten mellan Helsingborg-Helsingör med AutoBizz Smart. Snabbt, bekvämt och billigt!

 • Familjebiljett

  Familjebiljett Helsingör 170:-

  Ta med dig familjen till Danmark för 170:-. Barnen åker gratis! Gäller 1-dags personbiljett t/r Helsingborg-Helsingör för 2 vuxna + 2-3 barn under 11 år, lördag och söndagar. Biljetten köper du i vår app eller biljettkassan hos Scandlines Helsingborg-Helsingör. Ladda ner appen - klicka här!

 • Rabatt på inträde & attraktioner

  Bara en kort resa över Öresund hittar du en helt ny värld med resmål som är barnsligt kul och fullspäckat med färgstarka upplevelser. Du som reser med Scandlines får rabatt på inträdet till massor av attraktioner. För rabatter, restips och fina utflyktsförslag - klicka här!

 • Familjebiljett

  Turabiljett/enkel 45:-

  Festa, fika, shoppa luncha! Ta en spontantur till sjöss, njut av den friska havsdoften och handla något gott inför helgen. En Turabiljett/ enkel kostar 45:-. Biljetten köper du i biljettkassan i Knutpunkten, Helsingborg. Klicka här för att läsa mer om livet ombord!

 • Tyskland weekend

  Weekendbiljett till Tyskland

  Åk söderut och du hittar alltifrån shopping till vackra platser och upplevelser för hela familjen. Vi erbjuder den kortaste vägen och du får dessutom en lagom lång paus direkt när du kör ombord i Helsingborg. Ta reda på mer om vad du kan göra i Tyskland nedan och hitta din favorit.

 • Familjebiljett

  Tura varje dag - Turakort 320:-

  Det är något speciellt med att Tura. Att spontant kunna hoppa på färjan, njuta av havsluft, handla något gott inför helgen eller äta i restaurangen och samtidigt se vackra Öresund från första parkett. Turakortet ger dig möjlighet att Tura varje dag under ett helt år för endast 320:-. Klicka här för att läsa mer om Turakortet!

 • Restaurang ombord

  Rabatter till seniorer 65+

  Du som är senior kan alltid hitta specialpriser med seniorrabatt på resor över Helsingborg-Helsingör: personbiljett Tura 30:- (65+), personbiljett T/R 58:- (65+), månadskort med max 50 enkelresor 410:- (65+)

 • Drinkbiljett

  After Work - Köp en drinkbiljett för 72:-

  Är det förfest eller afterwork på gång? Köp en drinkbiljett och ta en Cocktail Cruise på Sundet! För 72:- ingår resa och 1 valfri drink (värde av 62:-). Biljetten köps i biljettkassan. Drinkbiljetten gäller för Tura på Aurora, Waves bar, ej avstigning Helsingör. För meny- och drinklista klicka här!

 • HH City Club shopping

  HH City Club

  Bli medlem i HH City Club och få rabatter och bra erbjudanden i Helsingör. HH City Club är för dig som gilla shopping, mysiga kulturupplevelser och goda nöjen. Oavsett om det handlar om läcker design, mode och accessoarer, eller ett givande teaterbesök, så får du ett riktigt dejligt pris på det bästa av Helsingör.