Left navigation


Erbjudanden, rabatter & restips

Höstbanner

Här kan du läsa om erbjudanden, rabatter och restips som är aktuella till Danmark, Tyskland och Europa. Med Scandlines kan du få rabatt på såväl utflyktsmålet som på färjan på vägen dit. Välkommen ombord!

 • HH City Club shopping

  JUST NU I HH CITY CLUB: Res 2 för 1

  Bli medlem i HH City Club och få rabatter och bra erbjudanden i Helsingör. HH City Club är för dig som gilla shopping, mysiga kulturupplevelser och goda nöjen. Oavsett om det handlar om läcker design, mode, accessoarer eller teaterbesök, så får du ett riktigt dejligt pris! Tom 31 mars reser du som medlem 2 för 1 på passagerarbi...

 • Parkera ombord & shoppa! 525:-

  Köp en Parkera-ombord-biljett på båten till Danmark, Helsingborg-Helsingör! Parkera ombord & shoppa i lugn och ro fram och tillbaka över Öresund. Du handlar billigt och lastar in dina varor direkt i bilen.

 • Familjebiljett

  Familjebiljett Helsingör 144:-

  Ta med dig familjen till Danmark för 144:-. Barnen åker gratis! Gäller 1-dags personbiljett t/r Helsingborg-Helsingör för 2 vuxna + 2-3 barn under 11 år, lördag & söndagar och skollov. Biljetten köper du i biljettkassan hos Scandlines Helsingborg-Helsingör. För restips & fina utflyktsförslag - klicka här!

 • Tyskland weekend

  Weekendbiljett till Tyskland

  Åk söderut och du hittar alltifrån shopping till vackra platser och upplevelser för hela familjen. Vi erbjuder den kortaste vägen och du får dessutom en lagom lång paus direkt när du kör ombord i Helsingborg. Ta reda på mer om vad du kan göra i Tyskland nedan och hitta din favorit.

 • Familjebiljett

  Har du en bizz?

  Har du redan en bizz? Då är det enkelt att skaffa ett AutoBizz Smart avtal. Du tjänar på det direkt, även om du bara ska besöka Danmark en gång! Med AutoBizz Smart reser du till Öresunds lägsta pris - fr 118:-/väg vid T/R över dagen (lör-sön) eller 236:- enkel resa (gäller bil max 6 m).

 • Alpin skidåkning i Alperna

  Ta båten till skidåkningen i Alperna

  Packa bilen och kör söder ut via färjan Helsingborg-Helsingör och Rödby-Puttgarden eller Gedser-Rostock. Ni får två sköna pauser ombord, på väg mot snöklädda pister. Med kombibiljetten tar ni bilen från Helsingborg via Danmark till Tyskland, bekvämt och billigt. Passa på att shoppa ombord - Upp till 50% lägre än i land.

 • Familjebiljett

  Turabiljett/enkel 38:-

  Festa, fika, shoppa luncha! Ta en spontantur till sjöss, njut av den friska havsdoften och handla något gott inför helgen. En Turabiljett/ enkel kostar 38:-. Biljetten köper du i biljettkassan i Knutpunkten, Helsingborg. Klicka här för att läsa mer om livet ombord!

 • Familjebiljett

  Tura varje dag - Turakort 290:-

  Det är något speciellt med att Tura. Att spontant kunna hoppa på färjan, njuta av havsluft, handla något gott inför helgen eller äta i restaurangen och samtidigt se vackra Öresund från första parkett. Turakortet ger dig möjlighet att Tura varje dag under ett helt år för endast 290:-. Klicka här för att läsa mer om Turakortet!

 • Karta över Själland - Åk med Scandlines till Danmark och få rabatt på inträdet till massor av attraktioner!

  Rabatt på inträde & attraktioner

  Bara en kort resa över Öresund hittar du en helt ny värld med resmål som är barnsligt kul och fullspäckat med färgstarka upplevelser. Du som reser med Scandlines får rabatt på inträdet till massor av attraktioner. För rabatter, restips och fina utflyktsförslag - klicka här!

 • Restaurang ombord

  Rabatter till seniorer 65+

  Du som är senior kan alltid hitta specialpriser med seniorrabatt på resor över Helsingborg-Helsingör: personbiljett Tura 23:- (65+), personbiljett T/R 45:- (65+), månadskort med max 50 enkelresor 410:- (65+)

 • Drinkbiljett

  After Work - Köp en drinkbiljett för 72:-

  Är det förfest eller afterwork på gång? Köp en drinkbiljett och ta en Cocktail Cruise på Sundet! För 72:- ingår resa och 1 valfri drink (värde av 62:-). Dessutom har vi specialpris på utvalda drinkar i baren mellan kl 18.00-22.00.