Left navigation


Hotellerbjudande i Köpenhamn

Imperial Hotel erbjudande Köpenhamn

Boka in några härliga dagar i Köpenhamn

Boka in en långweekend i Köpenhamn och njut av det goda livet ett par dagar på tu man hand eller ta med hela familjen. Du får upp till 55% billigare pris på övernattning inklusive frukost, gratis parkering och gratis tillträde till gym!

Imperial Hotel

Erbjudande
Boka här!

Gäller tom 31/12 2018 och avser ett begränsat antal rum. Betalning sker direkt vid bokningstillfället. Ingen återbetalning.

Imperial Hotel i Köpenhamn

Imperial Hotel är ett stämningsfullt hotell med stil och atmosfär. Det fyrstjärniga hotellet ligger i hjärtat av Köpenhamn, bara några minuters promenadväg från Rådhusplatsen, Tivoli, Ströget & Tycho Brahe Planetarium. Hotellets framstående klassiska danska design och moderna arkitektur skapar en härlig miljö. I den nyrenoverade restaurangen, Ristorante L’Apettito, erbjuds gästerna goda italienska  specialiteter.

Erbjudande:

Övernattning inklusive frukost, gratis parkering och gratis tillträde till gym. Priserna är upp till 55% billigare jämfört med ordinarie priser! Boka direkt här!

Giltighet: Erbjudandet gäller tom 31/12 2018 och avser ett begränsat antal rum.
Betalning: betalning sker direkt vid bokningstillfället. Ingen återbetalning

Efter att du har valt datum klickar du in dig på SCANDLINES Helsingborg Helsingör specialpris . Här kan du välja på olika lediga rumstyper.

En bensträckare med guldkant

Kortaste och roligaste vägen till semestern går via Helsingborg-Helsingör. På båten får du en naturlig bensträckare - ta en fika eller något lätt att äta. Caféerna ombord serverar danska klassiker, sunda snacks, kylda drycker, söta favoriter och gott kaffe. Dessutom finns en välfylld shop med upp till 50% lägre priser än i land. Båtresorna ger dig en naturlig bensträckare på vägen med fika, god mat, bra utbud i shoppen och fräscha toaletter.

Pausigare paus och rödare pölser!

Vi seglar var 15:e minut

Vi ger dig en riktigt bra start på semestern och dessutom seglar vi var 15:e minut, så det finns alltid en avgång som passar. Visa tidtabeller - Klicka här!

Inspiration till din Köpenhamnsresa

Storstadsupplevelser

Sevärdheter och attraktioner som är lika roliga för stora som små finns det gott om. Tycho Brahe Planetarium lockar med astronomiska upplevelser, The Mystic Exploratorie är fullt av mystiska fenomen och på Museet för Guiness World Records har världens häftigaste rekord samlats. Se attraktioner med rabatter på inträdet här!

scandlines-hh-barnfamilj-sommar-kopenhamn-attraktioner

Upplev Köpenhamn på cykel eller i kajak

Köpenhamn är en mycket välkomnande cykelstad. Hyr en cykel och upptäck omgivningarna, eller testa den batteridrivna stadscykeln. Paddla kajak genom Köpenhamns kanaler. Paddla runt och se Christiania, det nya Operahuset, Den Sorte Diamant, Köpenhamns häftiga bibliotek och inte minst berömda Nyhavn!

Torvehallerne i Köpenhamn, Danmark

Caféer, restauranger och matupplevelse

Maten i Köpenhamn är ett kapitel för sig och staden har blivit ett av de hetaste resmålen för matintresserade. Köpenhamns svar på New Yorks Meatpacking District är Kødbyen, minst lika krogtätt och hippt som sin amerikanska förlaga. Här finns caféer, gallerior, restauranger inhysta i gamla stallbyggnader och industrilokaler.

Shopping & design

I H&M:s butik & Other Stories finns allt från make-up, hudvård och doft till trendiga kläder, accessoarer och skor (Amagertorv 29). H&M Home med prisvärd heminredning är väl värt ett besök (Amagertorv 23). 

barnfamilj-kopenhamn

Har du den stora plånboken med dig är Illum ett lyxigt köpcenter med både mode och inredning (på Ströget). Spännande gatan Pilestræde ligger parallellt med shoppinggatan Købmagergade med modebutiker, mysiga caféer och drinkar på barer och bodegor.

Loppmarknader

Alla loppmarknader som under helgerna flyttar ut på gator och torg när solen tittar fram är ett säkert vårtecken i Köpenhamn. Bra marknader finns vid Frederiksberg Rådhus, Israels Plads, Nørrebrogade och Gammel Strand i centrum. Här kan du botanisera bland gamla smycken, vinylplattor och unika antikviteter.

danmark-kopenhamn-shopping-loppis