Left navigation


Parfymweekend 6-9/9

6-9/9 har vi Parfymweekend och ger dig ytterligare 20% rabatt utöver de låga priser som vi alltid har, på parfymer. Hitta en favorit att ge bort eller varför inte unna dig själv en ny fräsch doft? Dessutom hittar du massor av läckerheter ombord!

Parfymweekend

Passa på att shoppa på båten och kom hem med en ny fräsch doft! Våra experter hjälper dig hitta rätt. 6-9/9 är det dags för Parfymweekend. Vi har många kända märken och nu får du dessutom 20% rabatt på alla dofter (EdT och EdP), utöver de låga priser som vi alltid har.

Vill du redan nu välja ut dina favoriter, besök då vår shoppingsite där du kan göra din egen shoppinglista. Eller ta en titt i Best Buy - Här hittar du våra bästa erbjudanden i shoppen ombord.

Ta en skön paus i cafeterian ombord
Givetvis finns det alltid läckra mumsbitar att välja mellan i våra caféer ombord. Vi serverar alltid gott kaffe och goda tillbehör till helgfikat - havsutsikten får du på köpet! Läs mer om våra caféer!

Tura varje dag med Turakortet
Det är något speciellt med att Tura. Att spontant kunna hoppa på färjan, njuta av havsluft, handla något gott inför helgen eller äta i restaurangen och samtidigt se vackra Öresund från första parkett. Med Turakortet kan du festa, fika, shoppa och luncha varje dag i ett helt år för endast 349:-.
Läs mer & anmäl dig här!

app-avgangar-452

 
Guldshopping ombord mellan Helsingborg-Helsingör
Få Öresunds lägsta pris med bil - Läs mer och anmäl dig här!

Ta båten
Helsingborg - Helsingör
Vi seglar ca var 15:e minut och överfarten tar bara 20 min
- Alltid en avgång som passar!

Personbiljett T/R
Personbiljetter köps direkt i biljettkassan före ombordstigning på båten.
  
Vuxen
 
90:-
 
Barn 4-11 år
 
63:-
 
Senior 65 år
 
63:-
 
Cykel
Gäller vid köp av personbiljett.
Köp biljett vid bil Check In
  0:-
 
Familjebiljett
Max 2 vuxna + 3 barn
 
180:-
 
Priser gäller tom 13/1 2019
Se alla tider och priser - klicka här!