Left navigation


Parkera ombord & shoppa 525:-

Köp en Parkera-ombord-biljett på båten till Danmark, Helsingborg-Helsingör! Parkera ombord & shoppa i lugn och ro fram och tillbaka över Öresund. Du handlar billigt och lastar in dina varor direkt i bilen.

parkera ombord och shoppa

Kör ombord, parkera bilen, handla i shoppen utan stress och när du handlat klart är det bara att bära ner varorna direkt till bilen. Du kör av båten när du är tillbaka i Helsingborg igen och har ungefär en timme till förfogande ombord. Enkelt och smidigt, men det bästa av allt är att det dessutom ingår 3 flak Royal Export öl eller Coca Cola i priset – Du betalar endast 525:- (545:- från 1/1) för biljetten!

Parkera-ombord-biljetten gäller alla dagar med avresa efter kl 10.00 tom den 8/1 2018.

 Köp din biljett direkt online!

Du kan också köpa din parkera-ombord-biljett vid Check In i hamnen, vid personlig betjäning.  

Så här gör du när du köpt din parkera-ombord-biljett: 

  1. Kör till manuell bil Check In i hamnen i Helsingborg
  2. Du får du en värdekupong på 3 flak Royal Export öl alt. Coca Cola, som gäller som betalning på båten mellan Helsingborg-Helsingör, i samband med resan. 
  3. Nu har du tid för shopping! Hämta 3 flak Royal Export öl i shoppen och lämna värdekupongen i kassan som betalning och visa din Scandlinesbiljett. OBS! Visa värdekupongen innan varorna slås in i kassan.
  4. Du har bilen parkerad ombord under hela överfarten och efter ca 1 timme, när båten är tillbaka i hamnen i Helsingborg är det dags att köra av igen. 

Erbjudanden gäller för bil (max 6 m)  och max 9 personer. Kan ej kombineras med andra avtal, erbjudanden eller rabatter. 

 
Guldshopping ombord mellan Helsingborg-Helsingör
Ta en paus ombord - just nu serveras
3 håndmadder och en grön