Left navigation


Fira påsken ombord eller utomlands

Kyckling påsk

Fira påsken ombord eller utomlands

Åk utomlands över dagen och besök dina favoriter eller ge dig ut på nya påskäventyr. Överraska barnen med ett besök på Bakken, Legoland eller Tivoli som alla är öppna under påsken. Ta en tur på tu man hand till Louisiana, och njut av härliga upplevelser som ger ny energi. Ombord får du en skön paus med shopping till låga priser.

AutoBizz Smart

Fr 123:-/väg
Läs mer

Prisexempel gäller inkl bil (max 6 m) Helsingborg-Helsingör vid T/R över dagen, utresa lör-sön tom 31/5 2018, med AutoBizz Smart.

Fira påsken utomlands

Snart är påsken här tillsammans med en härlig långledighet. Passa på och kom iväg tillsammans med familjen eller nära vänner. Njut av vackra vyer med dansk gemytlighet på den danska rivieran. Upplev spännande äventyr och kultur, där du får rabatt på inträdet. 

Förnya garderoben med det senaste vårmodet i både personliga butiker och kända varuhus. Res 2 för 1 med HH City Club. Ät gott, slappna av och ta del av alla guldklimpar Danmark har att erbjuda.

nyhavn-fargfulla-gator

Helgpris med AutoBizz Smart hela påsken!

Förgyll påsken med sköna utflykter i Danmark. Oavsett hur mycket du åker, så tjänar du på att skaffa AutoBizz Smart. Du som har ett AutoBizz Smart avtal reser till Öresunds lägsta pris hela påskhelgen. I perioden 29/3-2/4 betalar du endast fr 123:-/väg vid t/r samma dag. Läs mer om AutoBizz Smart & anmäl dig här!

lalandia-badring-tjej-erbjudande

Badparadiset Lalandia

Fira Påsken utomlands i tropisk värme! Lalandia i Rödby ligger bara 2 timmars bilresa från Helsingör och bjuder på tropiskt klimat åren runt. Här är det vattenliv, barnnöjen, god mat och stugmys som gäller. Läs mer och boka din resa här!

 

legoland-tag-390

Barnsligt kul på Legoland 

Boka påskresan till Legoland och gör barnen glada. En hel värld av lek, äventyr, vattenrutschkanor, vilda djur och förstås – massvis av LEGO® klossar.

 

scandlines-bakken-attraktioner

Bakken i Klampenborg 

Danmarks äldsta Nöjespark! På Bakken finner du flera berg- och dalbanor, pariserhjul, spel- och skjutbanor och många andra roliga och extrema upplevelser. Läs mer om Bakken och rabatt på inträdet här!

 

Tivoli i Köpenhamn, Danmark

Påskutflykt till Tivoli 

Gör barnen och er själv glada och ta en påsktur till Köpenhamn och besök Tivoli som öppnar 23/3. Tivoli fyller 175 år i år och firar detta stort. Hela påsken kan barnen gå på skattjakt och vinna fina priser. Här saknas inget när det gäller åkattraktioner som ger sug i magen. Läs mer om Tivoli och rabatt på inträdet här!

 

Scandlines erbjudanden, rabatter och restips till Danmark, Tyskland och Europa

Utflyktstips med rabatt på inträdet!

När du reser med oss får du rabatt på inträdet till massor av attraktioner - både i Helsingör, Köpenhamn och på övriga Själland. Självklart har vi utflyktstips som passar för alla smaker och åldrar. Se alla utflyktstips med rabatt på inträdet här!

 

Weekend i Tyskland 

Träna tyskan på vinterlovet och boka in en miniweekend till Tyskland med tid för shopping, god mat och umgänge för att samla på er härliga minnen som varar resten av året. 

Weekendbiljett fr 2090:- T/R gäller bil max 6 m för överfart Helsingborg-Helsingör + Rödby-Puttgarden, utresa tors-lör, hemresa samma helg lör-sön, tom 31/5. Kan endast köpas online. Läs mer och boka här!

AutoBizz Smart

Fr 123:-/väg
Läs mer

Prisexempel gäller inkl bil (max 6 m) Helsingborg-Helsingör vid T/R över dagen, utresa lör-sön tom 31/5 2018, med AutoBizz Smart.

Fira påsken ombord

Ombord på båtarna får du en skön paus med påsksmaker och shopping till låga priser. Handla drycker till påskmiddagen och passa på att fylla på påskäggen med godis. Vill du bara ha lite påskmys rekommenderar vi att du stannar ombord och tar en Tura på Öresund.

 

guldshopping-ol

Handla hem till påskens fester 

I shoppen ombord hittar du allt det goda som hör påsken till. Planerar du att handla mycket rekommenderar vi en Parkera-Ombord-Biljett.

Slipp laga all påskmat själv - Fira påsken på Sundet! 

Vill du ha lite extra påsklyx och slippa laga all påskmat själv bjuder våra restauranger ombord på läckerheter anpassade efter påskens delikatesser.

pask-buffe

Waves Restaurang på Aurora bjuder på ett färgsprakande påskbord på dagtid och en påskmeny på kvällen i våriga smaker. Sugen? Se meny och boka bord här!

hackning-lat56-bistrobar-390

Under påsken dukar vi upp en läcker påskmeny ombord på LAT56˚ Bistrobar på Hamlet. Du möts av en hög kulinarisk nivå med nytolkningar - Nyfiken? Se meny och boka bord här!

Tura ett helt år för bara 349:-

Passa på att njuta lite extra av tillvaron under påsken och ta med en vän på en Tura. Ombord äter ni gott och shoppar till priser som är upp till 50% lägre än priset iland. Kom och Tura med oss! - Läs mer här