Left navigation


Rabatter till seniorer 65+

Du som är senior kan alltid hitta specialpriser med seniorrabatt på resor över Helsingborg-Helsingör: personbiljett Tura 32:- (65+), personbiljett T/R 63:- (65+), månadskort med max 50 enkelresor 508:- (65+)

Restaurang ombord

Ta en tur över Öresund till det danska gemytet. När du tar båten mellan Helsingborg-Helsingör får du en skön bensträckare med havsutsikt om du ska köra vidare med bilen i Danmark, eller ta en fika eller en bit mat innan du promenerar av båten på den danska sidan. Ta en tur på egen hand, ta med vännerna eller bjud barnbarnen på ett äventyr! Det är faktiskt så att många tycker att det är så trevligt ombord på våra båtar att de aldrig går av på den danska sidan, utan stannar ombord och Turar. Du är varmt välkommen  ombord på våra fina båtar och oavsett hur länge du stannar ombord brukar det finnas tid för både shopping, något gott i magen och fina vyer över Öresund. Dagtid seglar vi var 15:e minut, så det finns alltid en avgång som passar!

DanmarkSeniorrabatter

Du som är senior får rabatt på färjebiljetter till Danmark via Helsingborg-Helsingör. Här ser du vilka seniorbiljetter du kan köpa:

Personbiljett enkel 32:- (65+) 
Gäller för personbiljett enkel resa till Helsingör vid legitimering som 65 år eller äldre, utresa alla dagar. Personbiljett enkel gäller även för Tura, dvs på- och avstigning i Helsingborg (ej möjligt att gå iland i Helsingör).

Personbiljett T/R 63:- (65+) 
Gäller för personbiljett T/R vid legitimering som 65 år eller äldre, utresa alla dagar.

Månadskort (max 50 enkelresor) 508:- (65+) 
Gäller för personbiljett med max 50 enkelresor under 1 månad, vid legitimering som 65 år eller äldre, utresa alla dagar, personligt kort.

Köp dina biljetter direkt i biljettkassan!
Personbiljetter köper du i biljettkassan samband med ombordstigning, vid terminalen i Knutpunkten Helsingborg.

Utflyktstips med rabatt på inträdet!
När du reser med Scandlines får du rabatt på inträdet till massor av attraktioner - både i Helsingör, Köpenhamn och på övriga Själland. Självklart har vi utflyktstips som passar för alla smaker och åldrar.
 
Låt dig inspireras och häng med till Danmark - Klicka här för att se alla attraktioner med rabatt!

 
Ta en paus ombord - just nu serveras
Latte och milk cookie brownie