Left navigation


Campusbåten

Studentpriser

Studentrabatter

Ta en tur över Öresund - Du som student kan alltid hitta specialpriser med studentrabatt på resor över Helsingborg-Helsingör. Dessutom ger vi fina priser både i restaurangen och i baren på Aurora. Välkommen ombord!

Nyhetsbrev

Anmäl dig!
Läs mer

Anmäl dig till nyhetsbrev från Scandlines Helsingborg-Helsingör och få erbjudande, rabatter och restips.

Rabatter

Ta en tur över Öresund - Du som student kan alltid hitta specialpriser med studentrabatt på resor över Helsingborg-Helsingör. Dessutom ger vi fina priser både i restaurangen och i baren på Aurora. Många tycker att det är så trevligt ombord på våra båtar att de aldrig går av på den danska sidan, utan stannar ombord och Turar. Du är varmt välkommen och oavsett hur länge du stannar ombord brukar det finnas tid för både shopping, något gott i magen och fina vyer över Öresund.

scandlines-hh-student-campus-baten-rabatter

 

Studentpriser på landgångsbiljetter

Du som är student får rabatt på färjebiljetter till Danmark via Helsingborg-Helsingör. Personbiljetter köper du i biljettkassan i samband vid ombordstigning, vid terminalen i Knutpunkten Helsingborg. Samtliga rabatter gäller mot uppvisande av Studentkortet. Legitimation skall kunna uppvisas på begäran

50% rabatt på ord. t/r biljett
Turabiljett 26:- (ej avstigning i Helsingör).

Rabatt på inträdet

Ibland glömmer man bort hur många intressanta och roliga saker det finns på nära håll. Bara en kort resa över Öresund hittar du en helt ny värld som är fullspäckat med färgstarka upplevelser. När du reser med oss får du rabatt på inträdet till massor av attraktioner. Läs mer här!

Louisiana Museum of Modern Art

Besök Louisiana ett helt år för DKK 127:- Årskort för dig mellan 18-27 år. Kortet ger rabatt även 10% rabatt både i caféet och i butiken. Läs mer om årskortet här!

Du tar dig enkelt till Louisiana med vår biljett.
Båt + tåg Humlebæk, vuxen 135:- t/r
Biljett köper du direkt i biljettkassan i Knutpunkten vid resa.

 Louisiana-entre-shop-park

Shopping ombord

Shoppa till sjöss - Vi har alltid öppet ombord! Välkommen in i shopen på våra båtar. Här finns drycker, choklad, godis, kosmetika och parfym av kända varumärken till mycket förmånliga priser. Butiken har öppet under hela resan! Du får alltid rabatt på utvalda produkter till riktigt bra sjöpriser! Vår shop ombord är alltid upp till 50% billigare än iland. Läs mer om shopping ombord här!

scandlines-hh-shopping-ombord-parfym

Alltid öppet ombord

Att Tura är ett lokalt uttryck för att ta en tur med färjan över sundet utan att hoppa av i Helsingör. Väl ombord kan du handla i vår shop till billiga priser eller njuta av en av våra klassiker, exempelvis en Räkmacka med ett glas vitt till. Ombord på Aurora har vi Waves Restaurang med allt du kan tänka dig. En middag för två eller en utekväll med klasskompisarna, det blir garanterat en härlig kväll med utsikten över sundet ständigt närvarande. Du kan även förfesta ombord; i baren serveras drinkar och bubbel till bra priser med bra musik.

Café

På alla fartyg hittar du Food Xpress och Café Ristretto. I FoodXpress kan du beställa en öl och en klassisk räkmacka, en röd pölse eller andra enkla anrättningar så som fräscha sallader och smörrebröd. Är du sugen på kaffe kan vi rekommendera kaffebaren Ristretto. Här träffar du våra duktiga baristor som står redo att servera nybryggt kvalitetskaffe gjort på bönor från Zoegas. Läs mer här!

Waves Restaurang Aurora

Luncha med garanterad havsutsikt, vardagslyxa med någon av våra läckra temaaftnar. - Läs mer här!

Waves Bar Aurora

Njut utsikten och en sval drink i vår mysiga bar. Där serveras drinkar och bubbel till bra priser med svängig musik tillsammans med en oslagbar havsutsikt på Öresund. - Läs mer här!

Tema/aktuellt

Temaaftnar, livemusik i baren och läckra menyer i restaurangen ombord på Aurora. Håll dig uppdaterad vad som händer ombord - Läs mer här!

Inspiration & utflyktstips

scandlines-hh-barnfamilj-sommar-helsingor

Gemyt i Helsingör

I härliga Helsingör hittar man mycket av det gemyt som kännetecknar Danmark. Strosa runt i de trånga gränderna och kika in i butikerna. Smakupplevelse med anor får man också på Gästgivaregården vid Axeltorv som har funnits på samma plats sedan 1600-talet. Följ med på en guidad tur på Kronborg Slot, ett av Nordeuropas mest betydande renässansslott, och hör spännande historier om Holger Danske och Shakespeares Hamlet. Kulturhavnen binder samman slottet med byn, mötesplatsen Kulturværftet och Sjöfartsmuseet förenar varvs historia med kulturella upplevelser. Läs mer om Helsingör här!

HH City Club - Rabatter i Helsingör
Bli medlem i HH City Club och få rabatter och bra erbjudanden i Helsingör. HH City Club är för dig som gilla shopping, mysiga kulturupplevelser och goda nöjen. Och det bästa av allt - HH City Club är helt gratis!  - Läs mer på hhcityclub.se


danmark-kopenhamn-shopping-loppis

Storstadspuls i Köpenhamn

Köpenhamn är kontrasternas stad. Den brokiga blandningen av människor och butiker gör huvudstaden till ett spännande resmål fullspäckat med färgstarka upplevelser. Gå på loppmarknad ena stunden och på världens finaste restaurang den andra. I H&M:s butik & Other Stories finns allt från make-up, hudvård och doft till trendiga kläder, accessoarer och skor (Amagertorv 29). Spännande gatan Pilestræde ligger parallellt med shoppinggatan Købmagergade med modebutiker, mysiga caféer och drinkar på barer och bodegor. Läs mer om Köpenhamn här!