Left navigation


Julstämning

Snart är julen här - Vi tipsar om mysiga utflykter med julmarknader i Danmark och Tyskland. Men julen börjar redan ombord. Shoppa, ät gott och njut av livet till havs. 
 • Julbord på Aurora

  Varmt välkommen till restaurangen på Aurora. Här ser vi till att du kommer i rätt jul- och nyårsstämning. Ta med dig vännerna, familjen eller kollegorna på ett smakrikt julbord, fira in det nya året med oss och njut av stans bästa utsikt, ombord hos oss.

 • Julmarknader Danmark

  Bara 20 minuters båtresa bort väntar glittrande dejliga julmarknader i Danmark. Här väntar ett härligt vimmel av julglitter, glögg, god mat och julstämning.

 • Weekend med julstämning i Danmark och Tyskland

  Julmarknader Tyskland

  I Tyskland hittar du många stämningsfulla städer och metropolen Berlin. Med vår kombinationsbiljett får du två överfarter på en biljett - smidigt!

 • Kalendarie ombord

  Det händer alltid något ombord! Under jul och nyårstider bjuder vi in till extra stämning ombord. Här hittar du vårt kalendarie passande för hela familjen.

 • Julshopping ombord

  Julens favoriter ombord med shopping upp till 50% lägre än i land. Shoppa hem det goda till julens alla fester, drycker, choklad, adventskalender - vi har allt! Passa även på att handla dina julklappar - parfymer, kosmetika, leksaker och godis!

 • Konstrunda längst kusten

  Ta med bilen och besök konstmuséerna som ligger som ett pärlband längs Strandvejen med arken lite längre söderut. Första stopp 15 minuters bilfärd från Helsingör

Köp din personbiljett direkt i mobilen!
Vi laddar upp för batteridrivna färjor mellan Helsingborg-Helsingör. Läs mer här!