Left navigation


Rabatt på inträdet

scandlines-karta-sjalland-452-hh
Nöjen, kultur, mysterium, karuseller, djur och dejliga dagar!

Ibland glömmer man bort hur många intressanta och roliga saker det finns på nära håll. Bara en kort resa över Öresund hittar du en helt ny värld med resmål som är barnsligt kul och fullspäckat med färgstarka upplevelser.

Du som reser med oss får rabatt på inträdet till massor av attraktioner - Visa bara upp din biljett när du ska betala inträdet för att få rabatten!

 • Fatamorgana

  TIVOLI 20% rabatt

  Köpenhamn, Själland

  När du seglar med oss över sundet får du 20% rabatt på både entré och turpass, i världens näst äldsta nöjespark. För att få rabatten ska du köpa entré och turpass online - Läs mer här!

 • scandlines-bakken

  Bakken 30:- rabatt

  Klampenborg, Själland

  Danmarks äldsta Nöjespark! På Bakken finner du flera berg- och dalbanor, pariserhjul, spel- och skjutbanor och många andra roliga och extrema upplevelser.

 • Louisiana Museum of Modern Art, Humlebaek

  Louisiana Museum of Modern Art rabatt

  Humlebæk, Själland

  Louisiana är alltid värt ett besök, både för sina permanenta utställningar och de spännande tillfälliga utställningarna. Hit kan man åka ofta och få olika upplevelser. Det ligger vacker beläget vid havet och parken i sig är värt ett besök.

 • Holger Danske Kassematter Kronborg Slott

  Kronborg Slott 20% rabatt

  Helsingör, Själland

  Kronborg Slott ligger i Helsingör och är ett av Nordeuropas mest betydande renässansslott. Slottet är känt framför allt genom Shakespears Hamlet och år 2000 kom Kronborg Slott med på Unescos världsarvslista.

 • Museet for Søfart

  Museet for Søfart 20% rabatt

  Helsingör, Själland

  Upptäck ett av de mest omtalade och spektakulära nya museum i Danmark just nu. Dyk ner i det underjordiska museet till en värld av sjöfartsberättelser utställda i stämningsfulla och dramatiska scenografier.

 • Danmarks Tekniske Museum flygplan barn

  Danmarks Tekniske Museum 20% rabatt

  Helsingör, Själland

  Gå på upptäcktsfärd bland ångmaskiner, flygplan, bilar och morotcyklar. Titta på Danmarks första dator och världens äldsta bil som fortfarande fungerar. Upplev en värld i miniatyr med massor av modelltåg, en resa för såväl barn som vuxna.

 • Experimentarium bubblor barn rabatt

  Experimentarium 20% rabatt

  Hellerup, Själland

  Nordsjällands stora attraktion på 11.500 m² för barn och vuxna i alla åldrar. Se, rör och upplev! Här är det inte bara tillåtet, utan i allra högsta grad meningen att du ska använda utställningarna och göra experiment.

 • scandlines-stromma-hop-on-hop-off

  Hop on Hop off 20% rabatt

  Köpenhamn, Själland

  Upplev de största attraktionerna i Köpenhamn med Hop On - Hop Off buss & båt biljett. Du ser du det mesta och bästa av Köpenhamn i ditt eget tempo. Perfekt för dig som stannar en natt i Köpenhamn.

 • H.C. Andersen Eventyrhuset

  H.C. Andersen Eventyrhuset 20% rabatt

  Köpenhamn, Själland

  H.C. Andersen är förmodligen den mest berömda dansken genom tiderna. Dyk in i H.C Andersens äventyrliga värld. Han föddes i Odense, hans uppväxt och liv i Köpenhamn. Alla resor som inspirerade honom till hans äventyr & berättelser.

 • Guiness World Records Museum

  Guinness World Records Museum 20% rabatt

  Köpenhamn, Själland

  Besök det enda Guinness World Record museet i Europa! De mest fantastiska och otroliga rekord från hela världen. Snabbast, längst, starkast – lägg där till alla superlativ du kan komma på. Detta är konceptet bakom Guinness World Records.

 • Ripley's Belive it or not!

  Ripley´s Believe It or Not 20% rabatt

  Köpenhamn, Själland

  Besök Skandinaviens enda Ripley´s Belive It or Not! Fly vardagen och upplev märkliga ting. Det är helt otroligt - och 100% sant. Believe It or Not!

 • The Mystic Exploratorie

  The Mystic Exploratorie 20% rabatt

  Köpenhamn, Själland

  Aktivitetscenter med hands-on upplevelser, där dina sinnen sätts på prov! Skräck, illusioner och mystiska fenomen är temat i The Mystic Exploratories mörka gångar.

 • scandlines_den_bla_planet2

  Den Blå Planet 20% rabatt

  Kastrup, Själland

  Upplev en världsomsegling under havsytan och kom helt nära glupska hammarhajar och eleganta rockor i Nordeuropas största akvarium, som bebos av mer än 400 olika djurarter från hela världen.

 • Sommerland Själland bad

  Sommerland Sjælland 20% rabatt

  Asmindrup, Själland

  Låt alla i familjen bli barn för en dag! Gör ett besök i Silver City, Minileklandet för de yngsta, klätterbanan, Amazonas Djungel och Själlands största utomhus vattenpark. Alla aktiviteter ingår i inträdet.

 • Roskilde Domkyrka

  Roskilde Domkyrka 33% rabatt

  Roskilde, Själland

  Upplev ett storlaget kyrkorum och ett arkitektoniskt mästerverk. 1000 år av Danmarks historia finns samlad under de vackert utsmyckade valven och i de mörka kryptorna. Här ligger 39 danska kungar och drottningar begravda. Domkyrkan är också ett av UNESCO:s världsarv.

 • Vikingskeppsmuseeet Roskilde

  Vikingskeppsmuseet Roskilde 12-15% rabatt

  Roskilde, Själland

  Upplevelser som varar länge. Aktivitet och historia, atmosfär och en vacker hamnmiljö. Fem original vikingaskepp. Klä ut dig som en viking och en massa annat kul!

 • BonBon-Land

  BonBon-Land 50% rabatt

  Holmegaard, Själland

  Ta med familjen på ett fantastiskt äventyr de aldrig kommer att glömma! När du har betalat inträde har du tillgång till massor av attraktioner, lekplatser och aktiviteter varje dag.

 • scandlines-knuthenborg-safari-tiger

  Knuthenborg Safaripark 20% rabatt

  Maribo, Lolland

  Besök Nordeuropas största Safaripark! Här kommer du nära djuren. Nu också med vattenlekplats och Danmarks högsta vattenrutschbana!

 • Gavnö Slott

  Gavnø Slot 20% rabatt

  Næstved, Själland

  Årets nyhet Gavnø Go Fly är ett givet utflyktsmål för hela familjen uppe i trädkronorna! Kombinera upplevelsen med ett besök i Gavnö Slottspark eller avsluta en härlig dag i trädkronorna vid Slottsbryggeriet och smaka på den färskbryggda ölen.