De kraftigt stigande priserna gör att vi tyvärr har varit tvungna att införa extraordinära prishöjningar på ett antal av våra biljetter, detta för att delvis täcka de ökade kostnaderna.

Den extraordinära prishöjningen träder i kraft 12 oktober 2022 och kommer att gälla alla nya färjebiljetter för bilar och campingfordon som bokas från detta datum till och med den 1 januari 2023. 

Den extraordinära prishöjningen innebär att SEK 45:- läggs till biljettpriset per överfart.

Vi hoppas på din förståelse.

Om du vill veta mer har vi samlat ytterligare information nedan.

Vanliga frågor

  • Den extraordinära prishöjningen ska hjälpa oss att täcka en del av de stigande kostnaderna för vår färjeverksamhet.

  • Den extraordinära prishöjningen träder i kraft från 12 oktober 2022 och kommer att gälla alla biljetter till bilar och campingfordon som bokas från detta datum till och med den 1 januari 2023. 

  • Den extraordinära prishöjningen gäller alla biljetter till bilar och campingfordon bokade från 12 oktober 2022.

  • Den extraordinära prishöjningen gäller per överfart.

    Det betyder att när du köper en enkelbiljett (t.ex. en Standard- eller Flexbiljett) läggs den extraordinära prishöjningen till en gång.

    Köper du en tur- och returbiljett (t.ex. en SMILE 1-dagsbiljett eller Easy Return-biljett) tillkommer den extraordinära prishöjningen två gånger, både för utresan och hemresan.

  • Ja, en extraordinär prishöjning tillämpas på biljetter för bilar och campingfordon på båda våra rutter: Rødby–Puttgarden och Gedser–Rostock.

  • Läs alla våra biljettvillkor.