Left navigation


Lokaler & Faciliteter

Ombord hittar ni sköna fest- & eventlokaler som ger er frihet att göra nästan vad som helst. Lokalerna är modernt utrustade och passar för både mindre och större konferensgrupper upp till 80 deltagare, med tillgång med allt ni behöver och under dagen kan ni passa på att shoppa till priser som är upp till 50% lägre än i land.

scandlines-konferens-lokaler-faciliteter

Konferens-, fest- & eventlokaler

Givetvis finns det också sunda snacks, kylda drycker, söta favoriter och riktigt gott kaffe. Shoppen ombord är välfylld och har upp till 50% lägre priser än i land. Lokalerna är modernt utrustade och passar för både mindre och större konferensgrupper upp till 80 deltagare.

Ombordbutiken

Välkommen in i shoppen på våra båtar. Här finns starka drycker, choklad, godis, kosmetika och parfym av kända varumärken till mycket förmånliga priser. Butiken har öppet under hela resan! Butiken är öppen under hela överfarten, men tobaksvaror säljes endast på svenskt farvatten medan alkolhaltiga drycker endast säljs på danskt farvatten. 

Du får alltid rabatt på utvalda produkter till riktigt bra sjöpriser! Vår shopp ombord är alltid upp till 50% billigare än iland. Läs mer om våra rabatter i Best Buy - hämta den i terminalen eller läs den direkt online:
Best Buy - Giltig 8 jan - 9 mars 2015 - Se alla rabatter här!

Waves Restaurang ?

Den naturliga mötesplatsen på sundet - Med en varm och trendig miljö i bakgrunden dukar vi upp välkomponerade bufféer med himmelska smaker och färger

Caféer/baren ?

fräscha toaletter

+ havsutsikt! danmark/sverige

Bokning och mer information
042-18 61 30 eller maila konferens@scandlines.se