Left navigation


Ladda bilen på 20 minuter

Använd Clever laddstationer vid drive-in i Helsingborg och ladda din bil till 80% kapacitet på ca 20-30 minuter.

Nu kan du ladda din bil enkelt och smidigt, vid drive-in i Helsingborg. Sveriges största snabbladdningsplats för alla bilmärken.

Vi erbjuder elbilsladdning i samarbete med Clever. Det är Sveriges största bilmärkesoberoende laddplats med snabbladdning och består av 5 snabbladdningsstationer med totalt 10 laddplatser som är centralt placerade vid infarten till check-in i hamnen (Bredgatan 5). De är tillgängliga både för resenärer som vill ladda elbilen i samband med resan över sundet, samt allmänheten. Dessutom får du som laddar elbilen förtur vid ombordkörning på färjan till Helsingör – kör till manuell biljettlucka och visa din laddbricka. Läs mer här!

Snabbladdningsstationerna hos oss har en laddeffekt på upp till 50 kW och kan ladda din bil till 80 % kapacitet på ungefär 20-30 minuter. Det finns möjlighet att ladda en bil på växelström samtidigt som en annan bil snabbladdar på likström. 

Du hittar laddstationen på följande koordinater: 56°02'22.5"N 12°41'42.2"E

Clever-placering-ladestandere-442x220

Köp laddbricka i receptionen

För att kunna ladda behöver du en laddbricka från Clever. Denna kan du köpa i vår reception under ordinarie öppettider, eller beställa i online här! Priset på laddningen styrs av vilket abonnemang du har. Du kan använda laddbrickan i hela Clevers publika laddnätverk i Sverige, Danmark och Tyskland.

Såhär får du förtur i kön

När du laddat på våra laddstationer får du förtur vid omkörningen på färjan till Helsingör. Kör till manuell biljettlucka och visa din laddbricka.

Stöd från Klimatklivet genom Naturvårdsverket

Projektet delfinansieras av Klimatklivet, genom Naturvårdsverket.