Tävlingsvillkor

För att delta i tävlingen måste du vara över 18 år, bosatt i Danmark eller Sverige och prenumerera på nyhetsbrevet från antingen Scandlines eller BorderShop. Du kan också vara medlem i vår bonusklubb.

Medarbetare på Scandlines* och deras familjer får inte delta i tävlingen. Om du inte redan prenumererar på våra nyhetsbrev kan du anmäla dig på någon av våra webbsidor.

Högsta vinsten:

Vinnaren får en färjebiljett till Rødby-Puttgarden eller Helsingborg-Helsingør+Rødby-Puttgarden. Eftersom rutten startar i antingen Danmark eller Sverige utgår vi från att vinnaren bor i något av de länderna.
I vinsten ingår ett presentkort till Scandic Hamburg Emporio i Hamburg på 350 euro. Presentkort och biljetter kan inte lösas in mot kontanter. Presentkortet gäller 2013 ut. Vinnaren tillkännages anonymt i vårt nyhetsbrev vecka 34 2013. Dessutom kontaktas vinnaren direkt av Scandlines kundservice.  Om vinnaren inte svarar på mejl eller går att nå på telefon inom 14 dagar kommer Scandlines att dra en ny vinnare till dess att vinsten överlämnats.

Tävlingen pågår från vecka 29 till vecka 33 3013.