Left navigation


Bjud någon med på resan

Ta färjan till Danmark över dagen och Res 2 för 1!

2-for-1-till-danmark

2for1


För att få rabatten 2 för 1 registrera dig på hhcityclub.se och hämta erbjudandet. Skriv ut din rabatt eller visa den i telefonen, i biljettförsäljningen i Knutpunkten, Helsingborg, vid betalning. Erbjudandet gäller 29/5-18/6

Ha en trevlig utflyktsdag och välkommen ombord!

 

 

Rabatt på inträdet

Ibland glömmer man bort hur många intressanta och roliga saker det finns på nära håll. Bara en kort resa över Öresund hittar du en helt ny värld med resmål som är barnsligt kul och fullspäckat med färgstarka upplevelser.

Du som reser med oss får rabatt på inträdet till massor av attraktioner - Visa bara upp din biljett när du ska betala inträdet för att få rabatten!

Läs mer om våra rabatter på inträdet

  • Kronborg Slot Helsingör

    Kronborg Slot 20% rabatt


    Kronborg ligger i Helsingör och är ett av Nordeuropas mest betydande renässansslott. Slottet är känt framför allt genom Shakespears Hamlet.

  • Museet for Søfart

    Museet for Søfart 20% rabatt


    Upptäck ett av de mest omtalade och spektakulära nya museum i Danmark just nu. Dyk ner i det underjordiska museet till en värld av sjöfartsberättelser utställda i stämningsfulla och dramatiska scenografier.

Öresundsakvariet

Öresundsakvariet 20% rabatt


I Helsingör ligger Danmarks minsta men absolut trevligaste saltvattensakvarium. Öresundsakvariet byggdes för att på en klart och pedagogiskt sätt förmedla Öresunds karakteristiska marina miljöer och den flora och fauna som lever där.