Left navigation


Lalandia

Galen Black Friday-erbjudande

Lalandia har et galen Black Friday-erbjudande till er:

Spara 40 % på en förlängd weekendvistelse. Erbjudandet gäller för alla weekender i januari och utvalda vårweekender i 2018. Boka Lalandia i Rødby och få gratis resa med bil till BorderShop.

Lalandia har et galen Black Friday-erbjudande till er: 

Spara 40 % på en förlängd weekendvistelse. Erbjudandet gäller för alla weekender i januari och utvalda vårweekender i 2018. 

Se fram emot härliga semesterupplevelser för hela familjen i Lalandia i Rødby, som ligger i ett naturskönt område vid Östersjön med en härlig sandstrand. Semestercentret erbjuder massor av roliga aktiviteter, mysiga matställen och spännande butiker. Få upp värmen i de sköna spana och basturna, släpp loss små och stora vattenälskare i vattenrutschbanorna och upplev allt som Lalandia erbjuder. Boka ert egna semesterhus och ge familjen en semester full av minnen.

Om ni bokar vistelse i Lalandia i Rødby, får ni gratis resa med bil till BorderShop i Puttgarden, så ni kan kombinera familjesemestern med billig shopping och upplev det gigantiska urvalet i världens största gränshandelsbutik.

Skynda er, erbjudandet kan endast bokas från fredag den 24 november till söndag den 26 november 2017.