Left navigation


Sommarerbjudande Eskilscupen

Res till Danmark med Öresunds lägsta pris!

 

Sommarerbjudande till alla som besöker Eskilscupen 2018

Som sponsor av Eskilscupen har Scandlines Helsingborg-Helsingör bra erbjudanden för alla åskådare som vill kombinera cupäventyret i Helsingborg med en avstickare till Danmark. Båtarna seglar var 15:e minut och överfarten tar bara 20 minuter. 

Rabatt bilbiljett (bil max 6 m)
Vid köp online. - Boka din resa här!
Erbjudandet gäller från 1-15/8 2018. 
Pris i hamn Solskenspris Online:
KOD ESKIL18
Enkel 538:- 449:-
1-dagsbiljett T/R (ut- & hemresa samma dag)  588:- 490:-
Weekendbiljett T/R (utresa tor-lör, hemresa lör)  831:- 694:-
T/R  1060:-   885:-


Rabatt personbiljett
*Registrera dig på hhcityclub.se
Erbjudandet gäller från 1-15/8 2018. 
Pris i hamn Rabattpris
Res 2 betala för 1 (50% rabatt, gäller t/r vuxen) 190:- 95:-*
20:- rabatt på Familjebiljett (2 vuxna + 1-3 barn) 190:- 170:-*

 familj-tittar-upp

Äventyret är nära

Ombord får du den bästa pausen, här kan du fika, äta en god räkmacka, pölse eller smörrebröd. I vår butik som är fylld med godsaker, drycker, parfymer och presenter shoppar du för priser upp till 50% lägre än i land. Dygnet runt!

 kronborg-slott-segelbat

På upptäcksfärd i Helsingör

Efter en bekväm tur över sundet, med fika och shopping, är du framme i Danmark. Här väntar massor av sköna upplevelser. Börja med en tur i Helsingör, staden med snirkliga kullerstensgränder, mysiga restauranger och spännande kultur. Här kan du göra ett besök på ståtliga Kronborg slott och följa med på en guidad tur.

Missa inte heller det underjordiska och prisbelönta Museet for Søfart som ligger en kort promenad därifrån. I samma område ligger Kulturværftet och i varvsbyggnaden bakom finner du Værftets Madmarked. Øresundsakvariet är alltid värt ett besök. - Rabatt på inträdet!


danmark-louisiana-boernehuset-barn-452

Barnsliga äventyr och kulturell inspiration

Åker du vidare mot Humlebæk så kör inom Louisiana, konstmuseet som hela familjen kan uppskatta. Här finns såväl fasta som tillfälliga utställningar. I Hellerup norr om Köpenhamn hittar du Experimentarium. Här väntar roliga utställningar och installationer för barn i alla åldrar. - Rabatt på inträdet!Storstadspuls i Köpenhamn

I Köpenhamn möts du av ett härligt storstadsutbud med spännande arkitektur, restaurang- och bartäta områden som Kødbyen, Torvehallerne – ett paradis för matälskare, hippa Vesterbro eller trendig shopping på Jægersborggade.

Söder om Köpenhamn hittar du Den Blå Planet – Nordeuropas största akvarium med mer än 400 olika djurarter.  - Rabatt på inträdet!

 

 

Nyhetsbrev Scandlines Helsingborg-Helsingör