Left navigation


Åk utomlands på 20 minuter!

Passa på att ta en avstickare till Danmark under Eskilscupen. Båtarna seglar var 15:e minut mellan Helsingborg-Helsingör, och överfarten tar bara 20 minuter.

hvergangÄt något gott i våra caféer, shoppa i butiken för upp till 50% lägre priser än i land och njut av utsikten över Öresund. Ta med bilen över och kör längs den Danska Riveran, längs Nordsjällands kust, eller sväng söder ut mot Köpenhamn. Helsingör är också riktigt mysigt, och då kan du med fördel lämna bilen i Sverige - det mesta finns inom gångavstånd. Vi kan också tipsa om våra restauranger ombord som både serverar lunch/brunch och á la carte.

mamma-strom-kartaAtt Tura är en väldigt lokal företelse, som måste upplevas - Köp en Turabiljett (enkel resa) och stanna ombord och Tura fram och tillbaka över Öresund, utan att gå av. Du kan stanna ombord så länge du önskar, och väljer själv när du vill gå av i Helsingborg igen. Shoppa och fika eller boka bord i någon av våra restauranger - njut av mat, dryck och den fantastiska utsikten.

 

Tänk på att ta med giltig ID-handling när du reser med våra färjor - Läs mer här!

 • Färjor Öresund

  Danmark

  Ta en tur över dagen, eller stanna lite längre och njut av allt vårt danska grannland har att erbjuda. Nordsjälland har en alldeles särskild charm med sina många utflyktsmål - Storstadspuls i Köpenhamn, pittoreska gamla fiskebyar på norra Själland, långgrunda sandstränder, nöjesparker, slott och kultur. Skaffa AutoBizz Smart, s...

 • Danmark

  Helsingör

  I Helsingör finns det danska gemytet samlat i gränderna, på gågatorna, i butikerna och på barerna. Besök även världsberömda Kronborg Slot, nya underjordiska Sjöfartsmuseét, Öresundsakvariet och Hotel Marienlyst med internationellt casino.

 • Museet for Søfart

  Museet for Søfart 20% rabatt

  Helsingör, Själland

  Upptäck ett av de mest omtalade och spektakulära nya museum i Danmark just nu. Dyk ner i det underjordiska museet till en värld av sjöfartsberättelser utställda i stämningsfulla och dramatiska scenografier.

 • Nordsjälland

  Nordsjälland

  Den Danske Riviera lockar med några av Europas bästa stränder, idylliska fiskelägen och livsnjutning för hela familjen. Dessutom har Nordsjälland alltid varit kungarnas favoritområde och här finns många slott och kloster att besöka.

 • Louisiana Museum of Modern Art, Humlebaek

  Louisiana Museum of Modern Art rabatt

  Humlebæk, Själland

  Louisiana är alltid värt ett besök, både för sina permanenta utställningar och de spännande tillfälliga utställningarna. Hit kan man åka ofta och få olika upplevelser. Det ligger vacker beläget vid havet och parken i sig är värt ett besök.

 • Köpenhamn Nyhavn

  Köpenhamn

  Köpenhamn är kontrasternas stad. Den brokiga blandningen av människor och butiker gör huvudstaden till ett spännande resmål fullspäckat med färgstarka upplevelser. Gå på loppmarknad ena stunden och på världens finaste restaurang den andra.

 • Tivoli rabatt

  TIVOLI 15% rabatt

  Köpenhamn, Själland

  När du seglar med oss över sundet får du 15% rabatt på både entré och turpass, i världens näst äldsta nöjespark. För att få rabatten ska du köpa entré och turpass online - Läs mer här!

App-nyhet-ladda-ner-app
Ta en paus ombord - just nu serveras
Vaniljlatte
Latte och wienersnäcka
3 håndmadder och en grön