Left navigation


Danmark

Öresund färjor korsar sundet

Öresunds lägsta pris med bil

Ta en tur över dagen, eller stanna lite längre och njut av allt vårt danska grannland har att erbjuda. Nordsjälland har en alldeles särskild charm med sina många utflyktsmål - Storstadspuls i Köpenhamn, pittoreska gamla fiskebyar på norra Själland, långgrunda sandstränder, nöjesparker, slott och kultur. Skaffa AutoBizz Smart, så reser du till Öresunds lägsta pris med bil.

AutoBizz Smart

Fr 207:-/väg
Läs mer

Prisexempel gäller inkl bil (max 6 m) Helsingborg-Helsingör vid T/R över dagen, tom 31/8 2018, med AutoBizz Smart.

På upptäcksfärd i Helsingör och Nordsjälland

Danska kungligheter har sökt sig till Nordsjällands böljande landskap och skogar i århundranden. Det vittnar de många vackra slotten och slottsparkerna om.Längs den danska rivieran på norra kusten ligger några av Själlands finaste stränder och mysiga fiskelägen. Upplev sommarstämningen, med en glass i handen, på gågatan i Hornbæk eller Tisvildeleje.

danmark-nordsjalland-hus-hav-strand

I Helsingör ligger Danmarks Tekniske Museum där du kan gå på upptäcksgfärd bland ångmaskiner, flygplan, bilar och motorcyklar. En liten bit från färjeläget längs kusten ligger konstmuseet Louisiana, som alltid är värt ett besök. Om lantlivet lockar så besök gärna den danska kända TV-kocken Camilla Fuglebjerg Gård med gårdbutik i Helsinge.

Barnfamilj höst Sjöfartsmuseet för hela familjen

Museet for Søfart

Ett av de mest spektakulära museerna i Danmark just nu. Dyk ner i det underjordiska museet till en värld av sjöfartsberättelser som visas i dramatiska scenografier. 

Kronborg Slott

Kronborg är ett av Nordeuropas mest betydande renässansslott. Slottet är framför allt känt för Shakespeares Hamlet och Holger Danske. År 2000 kom Kronborg Slott med på Unescos världsarvslista.

Top_Louisiana

Louisiana

Louisiana Museum of Modern Art bjuder på många fina utställningar och är alltid värt ett besök. Museet ligger vackert vid havet och parken i sig är en upplevelse.

Øresundsakvariet

Upptäck det färgstarka och fascinerande djurliv som Öresund erbjuder i Danmark minsta men absolut trevligaste saltvattenavkarium.

scandlines-bakken-attraktioner

Bakken

Danmarks äldsta Nöjespark med mer än 130 olika attraktioner! Här hittar du flera berg- och dalbanor,  fartfyllda åkturer, spel- och skjutbanor och många andra roliga upplevelser.

sommerland-sjalland

Sommerland Sjælland

Med 60 aktiviteter sätter temaparken hela familjen i rörelse. Här kan ni vara aktiva tillsammans. Testa vattenland, motoraktiviteter, klätterbana och annat roligt.

Rabatt på inträdet

Hisnande karuseller, sockervadd och 5-kamp får man sin dos av på Bakken och BonBon-Land. För små nyfikna passar ett besök på Experimentarium City där man får testa, experimentera och lära sig något mitt i det roliga. Lockar kulturella upplevelser i världsklass så pricka in besök på Louisiana, Arken och renässansslottet Kronborg Slot. Missa inte heller Museet for Søfart.


Du som reser med ossfår rabatt på inträdet till massor av attraktioner! Se alla våra attraktioner med rabatter på inträdet här!

Scandlines erbjudanden, rabatter och restips till Danmark, Tyskland och Europa

 

Boka online med kod SOL18

Priser 11/6-31/8 2018 (bil max 6 m)
Solskenspris gäller vid köp online, min 1 dag före avresa
Pris i hamn Solskenspris Online:
KOD SOL18
Enkel 538:- 449:-
1-dagsbiljett T/R (ut- & hemresa samma dag)  588:- 490:-
Weekendbiljett T/R (utresa tor-lör, hemresa lör-sön samma weekend)  831:- 694:-
T/R  1060:-   885:-

 Pausigare paus och rödare pölser!

En bensträckare med guldkant

Kortaste och roligaste vägen till semestern går via Helsingborg-Helsingör. På båten får du en naturlig bensträckare - ta en fika eller något lätt att äta. Caféerna ombord serverar danska klassiker, sunda snacks, kylda drycker, söta favoriter och gott kaffe. Dessutom finns en välfylld shop med upp till 50% lägre priser än i land. Båtresorna ger dig en naturlig bensträckare på vägen med fika, god mat, bra utbud i shoppen och fräscha toaletter.

Vi seglar var 15:e minut

Vi ger dig en riktigt bra start på semestern och dessutom seglar vi var 15:e minut, så det finns alltid en avgång som passar. Visa tidtabeller - Klicka här!