Left navigation


Boka in några härliga dagar på andra sidan sundet

AutoBizz Smart hotellerbjudande

Erbjudande till dig med AutoBizz Smart

Res utomlands på 20 minuter och ta del av allt från storstadspuls till avkopplande atmosfär. Boka in en långweekend på andra sidan sundet och njut av det goda livet ett par dagar på tu man hand eller ta med hela familjen. Här hittar du hotellerbjudande till dig med AutoBizz Smart.

AutoBizz Smart

Fr 255:-/väg
Läs mer

Prisexempel gäller enkelbiljett med bil (max 6 m) Helsingborg-Helsingör, vid utresa lör-sön (mån-fre fr 263:-) tom 31/5 2018, med AutoBizz Smart.


Hotel Imperial Copenhagen

Imperial Hotel är ett stämningsfullt hotell med stil och atmosfär. Det fyrstjärniga hotellet ligger i hjärtat av Köpenhamn, bara några minuters promenadväg från Rådhusplatsen, Tivoli, Ströget & Tycho Brahe Planetarium. Hotellets framstående klassiska danska design och moderna arkitektur skapar en härlig miljö.. I den nyrenoverade restaurangen,  Ristorante L’Apettito, erbjuds gästerna goda italienska  specialiteter.

 

Hotellet upplevs som ljust och modernt, och i konferenslokalerna erbjuds bra utrustning och naturligt dagsljus, ergonomiska stolar och luftkonditionering. De kan hysa upp till 200 personer mitt i Köpenhamn. På hotellet finns även cyklar till uthyrning.

Erbjudande för AutoBizz Smart kunder:

Övernattning inklusive frukost, gratis parkering och gratis tillträde till gym

Standard Enkel DKK 1270,00
Standard Dubbel DKK 1370,00
Superior Dubbel DKK 1470,00
Executive Dubbel DKK 1770,00
Junior Suite DKK 2370,00

 

Giltighet: Erbjudandet gäller tom 31/12 2017 och avser ett begränsat antal rum.
Betalning: betalning sker direkt vi bokningstillfället. Ingen återbetalning

Boka direkt här!

Efter att du har valt datum klickar du in dig på Scandlines HH Specialpris. Här kan du välja på olika lediga rumstyper.

En bensträckare med guldkant

Kortaste och roligaste vägen till semestern går via Helsingborg-Helsingör. På båten får du en naturlig bensträckare - ta en fika eller något lätt att äta. Caféerna ombord serverar danska klassiker, sunda snacks, kylda drycker, söta favoriter och gott kaffe. Dessutom finns en välfylld shop med upp till 50% lägre priser än i land. Båtresorna ger dig en naturlig bensträckare på vägen med fika, god mat, bra utbud i shoppen och fräscha toaletter.

Pausigare paus och rödare pölser!

Vi seglar var 15:e minut

Vi ger dig en riktigt bra start på semestern och dessutom seglar vi var 15:e minut, så det finns alltid en avgång som passar. Visa tidtabeller - Klicka här!

Rabatt på inträde och attraktioner

Nöjen, kultur, mysterium, karuseller, djur och dejliga dagar!

Ibland glömmer man bort hur många intressanta och roliga saker det finns på nära håll. Bara en kort resa över Öresund hittar du en helt ny värld med resmål som är barnsligt kul och fullspäckat med färgstarka upplevelser.

På Köpenhamns Zoo finns flera tusen djur att fascineras av. Hisnande karuseller, sockervadd och 5-kamp får man sin dos av på Bakken och BonBon-Land. För små nyfikna passar ett besök på Experimentarium City där man får testa, experimentera och lära sig något mitt i det roliga. 

Lockar kulturella upplevelser i världsklass så pricka in besök på Louisiana, Arken och renässansslottet Kronborg Slot. Missa inte heller Museet for Søfart och Statens Museum for Kunst.

Du som reser med Scandlines Helsingborg-Helsingör får rabatt på inträdet till massor av attraktioner! Visa bara upp ditt kvitto som du får i Check in, när du ska betala inträdet på attraktionen för att få rabatten! Se alla våra attraktioner med rabatter på inträdet här!

Scandlines erbjudanden, rabatter och restips till Danmark, Tyskland och Europa