Left navigation


Erbjudande AutoBizz Smart

AutoBizz Smart

Res billigt till Danmark

Res till Öresunds lägsta pris! Skaffa AutoBizz Smart avtal och res med bil t/r fr 510:- (ord pris fr 938:- )

Skaffa AutoBizz Smart och använd kod LALANDIA18 så betalar du årsavgiften först efter 6 månader. Erbjudandet gäller tom 31/12 2018 och till dig som inte haft AutoBizz Smart tidigare.

AutoBizz Smart

Anmäl dig!
LÄS MER

AutoBizz Smart avtalet har ingen bindningstid. Ord. årsavgift är 265:- /år, som dras löpande.

Res billigare till Lalandia

Med AutoBizz Smart får du många fördelar. Du reser smidigt, enkelt och till bästa pris. AutoBizz är ett elektroniskt betalningssätt. Sätt sändaren/bizzen på insidan av bilens vindruta så dras betalningen automatiskt från ditt betalningskort.

Teckna avtal  och uppge kod LALANDIA18 så så betalar du årsavgiften  först efter 6 månader(265:-). Erbjudandet gäller tom 31/12 2018 och till dig som inte haft AutoBizz Smart tidigar. Det är ingen bindningstid på AutoBizz Smart avtal.

familj-tittar-upp

Vad innebär AutoBizz Smart?

 • Lågt biljettpris från endast 123:-/väg vid T/R samma dag lör-sön tom 31/12, bil max 6m inkl max 9 pers. Helsingborg-Helsingör. Mer information om priser vid resor med AutoBizz Smart hittar du här!

 • Du får ett VIP-kort laddat med erbjudanden som gäller ombord:
  • Food Xpress - 20% rabatt på ord.priser (ej sprit, tobak, tidningar)
  • Butiken - 20% rabatt på all konfektyr i butiken (gäller ord. priser)
  • Ristretto - 20% rabatt på ord. priser (ej sprit, tobak, tidningar)

 • Automatisk incheckning på 5 sek

 • Du kan även knyta din befintliga bizz till ett AutoBizz Smart avtal. Det gör du här!

 • Med AutoBizz Smart kan du även åka över Rödby-Puttgarden, Gedser-Rostock, Öresundsbron och Storabältsbron genom EasyGo-samarbetet

scandlines-hh-nordsjalland-dessertweekend

Härliga bilutflykter till gemytliga Danmark

Börja med den sköna turen över Öresund, där du kan njuta av en räkmacka och shoppa alla goda drycker och godsaker till priser upp till 50% billigare än iland. Sen kan du styra kosan till alla nära utflyktsmål precis som det passar dig, Helsingör, Hornbaek, Gilleleje, Louisiana, Köpenhamn. Du som reser med oss får också rabatt på inträdet till massor av attraktioner i Danmark.

Teckna avtal  och uppge kod LALANDIA18 så så betalar du årsavgiften  först efter 6 månader(265:-). Erbjudandet gäller tom 31/12 2018 och till dig som inte haft AutoBizz Smart tidigar. Det är ingen bindningstid på AutoBizz Smart avtal.

AutoBizz Smart

Anmäl dig!
LÄS MER

AutoBizz Smart avtalet har ingen bindningstid. Ord. årsavgift är 265:- /år, som dras löpande.

Shopping ombord - Upp till 50% billigare än i land

En tur till Danmark ger dig en gemytlig paus i vardagen. Börja med en härlig paus ombord, med tid för en röd pölse, räksmörgås eller en god kopp kaffe uppe på däck. I caféet får du snabb service som passar utmärkt när du är på väg. Du hinner också fynda i shoppen ombord med priser som är upp till 50% lägre än i land. Läs mer om shopping ombord här!

 

scandlines-hh-rakmacka-parfym

Vi seglar var 15:e minut

Vi ger dig en riktigt bra start på semestern och dessutom seglar vi var 15:e minut på Helsingborg-Helsingör, så det finns alltid en avgång som passar.