Left navigation


Faciliteter ombord

När det gäller de nya färjornas inredning och design har vi låtit oss inspireras av natur och landskap med stor kärlek till detaljer.

Resultatet är två färjor med helt egen stil. Olika områden med stora och ljusa rum och fantastisk utsikt inbjuder till avkoppling under överfarten. 

Gå på upptäcktsfärd

På däck 7 och 8 hittar du det rätta för varje smak.

Däck 7 - Passagerardäck

  Scandlines Buffet all inclusive    Lekområde 
   foodXpress    Goodtogo
   Onboardshop

Däck 8 - Översta däck

BerlinXpresso    Öppet soldäck med
separat rökområde
  Scandlines Lounge

 

Scandlines Buffet all inclusive

 
Gående bord med havsutsikt 
På morgonens frukostbuffé finns det förutom nybakat bröd även färsk frukt, bacon och äggröra. Dessutom har man havsutsikt från alla sidor. Under dagens lopp och på kvällen serverar våra kockar kalla och varma rätter, hälsosamma sallader samt goda efterrätter.  
 

 foodXpress

 
Mellanmål 
I vår FoodXpress erbjuder vi god lunch eller kvällsmat med många färska ingredienser. Här får du allt från varm korv och ”smörgåsar“ till nygjorda sandwichar och kaffespecialiteter.
 

Onboardshop

 
Lockande urval 
I vår stora, ljusa och moderna 400 m² stora butik ombord kan du köpa parfym, krämer, choklad, vin, sprit, leksaker, tobak och tidskrifter. Priserna är attraktiva och kanske hittar du här din älsklingsparfym, som är 25 % billigare än på land.
 

Lekområde

 
Plats för lek
Lekområdet har mycket att erbjuda. Här visas tecknade filmer och det finns bland annat en rutschkana och ett piratskepp, där barnen kan leka innan de åter måste sitta stilla i bilen. Under tiden kan de vuxna sitta och koppla av eller helt enkelt vara med och leka.
 

 Goodtogo

 
Förfriskningar för den fortsatta resan 
I Good to Go hittar du allt för en avkopplande fortsatt resa – kaffe to go, tidskrifter, böcker, sötsaker och goda snacks. Här kan du köpa allt du behöver för en trivsam fortsatt resa i baksätet. 
 

 BerlinXpresso

 
På övre däcket
Berlin Xpresso befinner sig på övre däck. Här kan du njuta av varmt kaffe och en fräsch nygjord smörgås. Därefter har du direkt tillgång till det öppna soldäcket för att låta den svalkande havsbrisen smeka ditt ansikte.
 

 Scandlines Lounge

 Lounge7final
Möte i maritim miljö
I Scandlines Lounge har du möjlighet att arbeta i lugn och ro eller helt enkelt bara koppla av.

I vår moderna och ljusa lounge kan du fika, alltså dricka en kopp varmt kaffe eller ta ett mellanmål samt sitta och jobba i lugn och ro. Dessutom har du här tillgång till aktuella nyheter.

Nyheterna kan du se på en bildskärm eller läsa i det stora urvalet av tidningar som finns i loungen. Om du behöver ladda din telefon eller din dator, kan du naturligtvis även göra detta här. 

Om ni är flera arbetskollegor och vill hålla ett litet möte, är loungen perfekt för detta ändamål. 

I receptionen har du möjlighet att hyra loungen mot en avgift. Njut av en behaglig vistelse på våra nya färjor. 
Nye færger

Scandlines nya hybridfärjor är nu i drift.

Upplev färjetrafikens nya dimension. Större - bekvämare - miljövänlig.

Boka nu