Left navigation


Festmeny

Totalarrangemang (minst 25 kuvert)

DKK 599:00

Välkomstdrink, trerättersmeny, vin efter önskemål, kaffe med konjak/likör, fri bar, vickning, chips till välkomstdrinken och den fria baren, choklad till kaffet, fri överfart, dukning och servering (8 timmar).

Fri bar består av: öl, vatten, vitt och rött vin, rom, gin, whisky och vodka. 

Pris för barn i samband med totalarrangemanget 
(äter samma meny som de vuxna) 
0–4 år gratis 
5–12 år DKK 289:00

Förrätter:

HUMMERSOPPA med skaldjur
TOMATSOPPA
ROS AV GRAVAD LAX med senapsdressing
RÄKCOCKTAIL
STEKT KYCKLINGBRÖST med mango-chutney och balsamico.
Alla förrätter serveras med nybakat bröd och smör.

Varmrätter:

HELSTEKT OXFILÉ med säsongens garnityr, rosmarinpotatis och peppargräddsås. 
HELSTEKT RÅDJURSSADEL med waldorfsallad, äppelgelé, Pommes Macaire och viltgräddsås.
FLÄSKFILÉMEDALJONGER med bacon, glaserade morötter, smörpotatis och champinjonsås. 
POCHERAD LAX med grön sparris, soltorkade tomater och vildris.
MARINERAT KYCKLINGBRÖST med grönsaker, pasta tagliatelle och röd currysås.

Desserter:

CHOKLADMOUSSE på bärcoulis och säsongens färska frukter 
NÖTKORG med två sorters glass och färska frukter
VARM APFELSTRUDEL med vaniljglass

Vickning:

NATTBUFFÉ; ljummen leverpastej med champinjoner och bacon, köttbullar med potatissallad, 3 slags kallskuret pålägg och diverse tillbehör samt bröd och smör.
GULASCHSOPPA med bröd 

Alla uppgivna priser gäller per person, från och med den 1 januari 2018. Reservationer kan endast göras för perioden 1 januari till 29 juni och 6 augusti till 30 december 2018. Ytterligare information och bokning hos Scandlines Catering i Rödby. Tel. +45 72 68 61 77 eller per post till britt.normann@scandlines.com