Left navigation


Erbjudande för Öresundskrafts kunder

AutoBizz Smart

Res billigt till Danmark

Res till Öresunds lägsta pris med batterifärja laddad av Öresundskraft!

Skaffa AutoBizz Smart senast 1/12 och använd kod ÖKSE17 så betalar du inte årsavgift förrän 1 februari 2018. Erbjudandet gäller dig som är kund hos Öresundskraft och inte haft AutoBizz Smart tidigare.

AutoBizz Smart

Anmäl dig!
LÄS MER

AutoBizz Smart avtalet har ingen bindningstid. Ord. årsavgift är 265:- /år, som dras löpande.

Res billigare med batterifärja laddad av Öresundskraft

Med AutoBizz Smart får du många fördelar. Du reser smidigt, enkelt och till bästa pris. AutoBizz är ett elektroniskt betalningssätt. Sätt sändaren/bizzen på insidan av bilens vindruta så dras betalningen automatiskt från ditt betalningskort.

Teckna avtal senast 1/12 och uppge kod ÖKSE17 så betalar du inte årsavgift (250:-) förrän 1 februari 2018. Erbjudandet gäller dig som är kund hos Öresundskraft och inte haft AutoBizz Smart tidigare. Det är ingen bindningstid på AutoBizz Smart avtal.

familj-tittar-upp

Vad innebär AutoBizz Smart?

 • Lågt biljettpris från endast 123:-/väg vid T/R samma dag lör-sön tom 31/12, bil max 6m inkl max 9 pers. Helsingborg-Helsingör. Mer information om priser vid resor med AutoBizz Smart hittar du här!

 • Du får ett VIP-kort laddat med erbjudanden som gäller ombord:
  • Food Xpress - 20% rabatt på ord.priser (ej sprit, tobak, tidningar)
  • Butiken - 20% rabatt på all konfektyr i butiken (gäller ord. priser)
  • Ristretto - 20% rabatt på ord. priser (ej sprit, tobak, tidningar)

 • Automatisk incheckning på 5 sek

 • Du kan även knyta din befintliga bizz till ett AutoBizz Smart avtal. Det gör du här!

 • Med AutoBizz Smart kan du även åka över Rödby-Puttgarden, Gedser-Rostock, Öresundsbron och Storabältsbron genom EasyGo-samarbetet

scandlines-hh-nordsjalland-dessertweekend

Härliga bilutflykter till gemytliga Danmark

Börja med den sköna turen över Öresund, där du kan njuta av en räkmacka och shoppa alla goda drycker och godsaker till priser upp till 50% billigare än iland. Sen kan du styra kosan till alla nära utflyktsmål precis som det passar dig, Helsingör, Hornbaek, Gilleleje, Louisiana, Köpenhamn. Du som reser med oss får också rabatt på inträdet till massor av attraktioner i Danmark. 

Teckna avtal senast 1/12 och uppge kod ÖKSE17 så betalar du inte årsavgift förrän 1 februari 2018. Erbjudandet gäller dig som är kund hos Öresundskraft och inte haft AutoBizz Smart tidigare.

AutoBizz Smart

Anmäl dig!
LÄS MER

AutoBizz Smart avtalet har ingen bindningstid. Ord. årsavgift är 265:- /år, som dras löpande.

Ladda batterierna med danskt hygge

Med oss får du en snabb och smidig resa över sundet. Vi har 142 avgångar per dygn – och som AutoBizz Smart-kund checkar du automatiskt in på några sekunder. Ombord får du den bästa pausen, här kan du fika, äta en god räkmacka, pölse eller smörrebröd. I vår butik som är fylld med godsaker, drycker, parfymer och presenter shoppar du för priser upp till 50% lägre än i land. Dygnet runt!

scandlines-hh-barnfamilj-sommar-helsingor

Efter en bekväm tur över sundet, med fika och shopping, är du framme i Danmark. Här väntar massor av sköna upplevelser! Börja med en tur i Helsingör, staden med snirkliga kullerstensgränder, mysiga restauranger och kultur. Här kan du göra ett besök på ståtliga Kronborg slott och följa med på guidad tur i de underjordiska gångarna. Missa inte heller det spektakulära och prisbelönta Museet for Søfart som ligger en kort promenad därifrån.

barnfamilj-helsingor-kronborg

Åker du vidare mot Humlebæk så kör inom konstmuseet Louisiana med fasta och tillfälliga utställningar, barnverkstad för de små, restaurang och butik. En upplevelse för hela familjen! I Hellerup strax norr om Köpenhamn hittar du Experimentarium. Här väntar roliga utställningar för barn i alla åldrar.

Till Köpenhamn tar du dig snabbt och enkelt. Här möts du av ett härligt storstadsutbud med spännande arkitektur, Papiröns matmarknad, restaurang- och bartäta Kødbyen, hippa Vesterbro, trendig shopping på Jægersborggade och Læderstræde med mera.

Torvehallerne i Köpenhamn, Danmark

Höstlovsmys med familjen

Höstlovet i Danmark blir extra roligt! Många attraktioner i Danmark håller speciella aktiviteter under både det svenska och danska höstlovet - dubbelt så roligt! Tivoli, inte bara Köpenhamns populäraste attraktion, utan hela Danmarks, slår upp portarna för Halloween.

Julmys i Köpenhamn

Julhygge på tu man hand

Gör en utflykt som kickar igång den rätta julstämningen. I Danmark finns julmarknader i slott och kloster, på gator och torg, på Tivoli och vår terminalhall. Här glittrar och doftar julen ljuvligt och du kan passa på att shoppa annorlunda och uppskattande julklappar.

 

Shopping ombord - Upp till 50% billigare än i land

En tur till Danmark ger dig en gemytlig paus i vardagen. Börja med en härlig paus ombord, med tid för en röd pölse, räksmörgås eller en god kopp kaffe uppe på däck. I caféet får du snabb service som passar utmärkt när du är på väg. Du hinner också fynda i shoppen ombord med priser som är upp till 50% lägre än i land. Läs mer om shopping ombord här!

 

scandlines-hh-rakmacka-parfym

Vi seglar var 15:e minut

Vi ger dig en riktigt bra start på semestern och dessutom seglar vi var 15:e minut på Helsingborg-Helsingör, så det finns alltid en avgång som passar.