Författare: Redaktionen
Datum:
Lästid: 5 min.

Få SMILE rabatt hos Happydays

Från lyx och storstadsupplevelser i Hamburg till vandring längs Rügens vackra kust. Eller kanske en romantisk slottsvistelse med golf runt knuten. Norra Tyskland har allt, och som SMILE medlem kan du uppleva det ännu billigare.    

I samarbete med Happydays erbjuder vi våra SMILE-medlemmar rabatt på en rad semesterresor till norra Tyskland. Här är en översikt över de upplevelser våra semestererbjudanden har att erbjuda. 

Se SMILE erbjudanden hos Happydays

Slottshotell med egen golfbana

Slottsvistelse i norra Tyskland

People playing golf at Schloss Krugsdorf

Unna dig och din älskade en romantisk slottsvistelse med en flott à la carte-restaurang och en 18-håls golfbana. I de natursköna omgivningarna i Mecklenburg-Vorpommern erbjuder Schloss Krugsdorf i den lilla staden med samma namn allt du behöver. Slottet ligger bara 2 timmars bilresa från färjan i Rostock.

Som SMILE-medlem kan du boka 2–4 nätter med frukostbuffé och 3-rätters middag varje kväll samt gratis greenfee till slottets golfbana till ett fantastiskt pris – och få rabatt på greenfee i Binowo Park.

Läs mer om vistelsen och hotellet på Happydays.nu

Kulturfrossa i storstaden

Stadsäventyr i Hamburg

Kleinhuis Hotel Baseler Hof i Hamborg

Om du längtar efter storstadens puls kan du åka på en bilsemester till Hamburg! Bara 2 timmar från Puttgarden hittar du Tysklands näst största stad och ett 4-stjärnigt, familjeägt hotell som väntar på att skämma bort dig. Hotellet ligger nära allt – Jungfernstieg, floden Alster, operan och den världsarvslistade stadsdelen Speicherstadt.

Som SMILE-medlem kan du boka valfri ankomst, 2 eller 3 nätter med frukostbuffé, en 3-rätters middag i restaurangen och en aperitif.

Läs mer om vistelsen och hotellet på Happydays.nu

Julmarknad i Hamburg

Julvistelse på ett lyxigt och centralt 4-stjärnigt hotell

Christmas market in Hamburg

Åk på en julmarknadssemester till Hamburg och upplev några av de bästa julmarknaderna i norra Tyskland! Från detta traditionsrika hotell har du gångavstånd till den historiska julmarknaden på Rådhustorget.

Som SMILE-medlem får du rabatt på 2 eller 3 nätter med frukostbuffé, en 3-rätters middag i restaurangen och en aperitif före middagen.

Läs mer om vistelsen och hotellet på Happydays.nu 

Semesteridyll med halmtak på Rügen

Östersjökust och vandring

Hotel Parkresidenz Putbus Wreecher Hof

Fågelkvitter, bruset från havet och solen som skiner från en klar himmel: Det är Rügen på en sommardag! Men Rügen är lika förtrollande året runt: De vackra vikarna och lagunerna längs östersjökusten är små oaser som är perfekta för härliga utflykter, även när det blåser friska vindar.

Läs mer om vistelsen och hotellet på Happydays.nu