Left navigation


Legoland

Legoland - det perfekta utflyktsmålet för hela familjen!

LEGOLAND är en äventyrsvärld, där allt är skapat med legoklossar. Nöjesparken i Billund startade som en utställning, men har sedan utvidgats med en lång rad attraktioner och aktiviteter.

 

Miniland
När du kommer in i LEGOLAND, kommer du först till Miniland. Här kan du uppleva sevärdheter från hela världen byggda av 20 miljoner legoklossar, utplacerade i fina miniatyrlandskap med riktigt vatten, gräs och träd. Du kan välja att åka på sightseeing i minibåtarna, om du föredrar att åka vattenvägen, eller vad sägs om att se lego-världen uppifrån, med Monorail som går på skenor fyra meter över parken.

Safari och trafikskole
I LEGO Safari kan du köra runt i en jeep och se alla de vilda LEGO-djuren. Kanske behöver du ett körkort innan du kan ge dig av på safari, men det får du enkelt i Toyotas Trafikskola. Här kör du runt i din egen LEGO-bil och lär dig allt om hur man kör i trafiken.

Attraktioner för alla
För de lite mindre barnen finns DUPLO-lekland med massor av aktiviteter. Dessutom finns Westernland med Timber Ride,  guldgruvor och indianläger, där du kan baka pinnbröd. I Piratland finnar du Pirate Splash Battle och du kann segla ut med piratskeppet och skjute med kanoner. Här finns också en medeltidsborg, cirkus och mycket, mycket mer.

När du bokar båtresa och boende samtidigt  får du vårt bästa pris på transporten.

OBS! Se Legolands hemsida för öppettider