Left navigation


Tyskland, Europa & Medelhavet

Ta bilen till Medelhavet

Enkelt och bekvämt med kombibiljett till Tyskland

Ska du åka på bilsemester i sommar? Kortaste och roligaste vägen till semestern i Tyskland, Europa och Medelhavet går via Helsingborg-Helsingör och du får en skön paus med en riktig bensträckare.

Kombibiljett

fr 1210:- enkel
BOKA

Priset gäller båtresa Helsingborg-Helsingör + Rödby-Puttgarden enkel resa inkl bil (max 6m) + 9 pers vid utresa tom 31/5 2018. Gäller vid bokning online.

Bilsemester till Tyskland, Europa och Medelhavet!

Kortaste och roligaste vägen till semestern i Tyskland, Europa och Medelhavet går via Helsingborg-Helsingör. På en bilsemester väljer du själv hur din resa ska se ut. Dröj dig gärna kvar i Tyskland ett par dagar extra och upplev vinodlingar, borgar, slingrande floder, små historiska byar och storstadsmetropoler. Kör du vidare mot Medelhavet så bjuder både Frankrike, Italien och Kroatien på fantastiska landskap, mysiga gränder, ljummet badvatten och upplevelser för hela familjen.

Köp en kombibiljett till Tyskland, där även färjeöverfarten till Danmark ingår i priset, och kör direkt till vår automatiska check-in. Enkelt och smidigt!


Semestervalet 2014-Vi röstar på den korta och roliga vägen med Scandlines

 

En bensträckare med guldkant

Kortaste och roligaste vägen till semestern i Danmark, Tyskland och Europa går via Helsingborg-Helsingör. Båtresorna via Danmark och Tyskland ger två naturliga bensträckare på vägen med fika, god mat, bra utbud i shoppen och fräscha toaletter. Caféerna ombord serverar danska klassiker, sunda snacks, kylda drycker, söta favoriter och gott kaffe. Dessutom finns en välfylld shop med upp till 50% lägre priser än i land. 

Vi seglar var 15:e minut

Vi ger dig en riktigt bra start på semestern och dessutom seglar vi var 15:e minut på Helsingborg-Helsingör och ca var 30:e minut på Rödby-Puttgarden, så det finns alltid en avgång som passar. Visa tidtabeller - Klicka här!

scandlines--farja-tjej

Restips

Ta bilen på familjesemestern och få ut mer av din resa! Bilsemestern ger dig friheten att själv få bestämma och du bor enligt egna önskemål hela vägen och kan åka precis vart du vill. Dröj dig kvar vid de fina pärlorna och återbesök de många klassiska favoriterna från förr. Bad i Medelhavet, slå upp tältet vid den spanska kusten eller hitta inspiration till att finna nya smultronställen längs vägarna här nedan.

tyskland-europa-medelhavet-scandlines

Tyskland

Åk söderut och du hittar alltifrån shopping till vackra platser och upplevelser för hela familjen. Välj bland spännande städer som charmerande Lübeck, storstadspulsen i trendiga Hamburg, eller förnya garderoben bland Berlins fantastiska shoppingutbud. Läs mer om Tyskland här!

Italien

Åk på bilsemester till Italien och lev de ljuva livet! Oavsett om du söker avslappnat solbadande, kultur- och nattliv eller aktiv familjesemester – här finns något för varje smak. Läs mer om Italien här!

Frankrike

Upplev den franska kulturen med de vackra vinodlingarna och det utsökta franska köket. Åk på badsemester, storstadssemester eller på familjeutflykt till Disneyland. Läs mer om Frankrike här!

Kroatien

Kroatien är det perfekta resmålet för dig som vill ha en semester med både sol och bad, vacker natur, spännande sevärdheter och kulinariska upplevelser. Läs mer om Kroatien här!

Alperna

Att bila i Alperna är en enastående naturupplevelse i världsklass. Miljön och det rika djurlivet gör området perfekt för vandringsturer och mountainbiking. Läs mer om Alperna här!