Left navigation


Öresund lägsta pris!

Öresund färjor korsar sundet

Öresund lägsta pris!

Reser du till Danmark ett par gånger per år? Då ska du skaffa AutoBizz Smart.

Stanna i vårt röd-vita grannland ett par dagar eller ta en spontan dagstur till Öresunds lägsta pris fr 123:- /väg (gäller T/R samma dag lör-sön, bil max 6 m).

AutoBizz Smart

Fr 123:-/väg
Läs mer

Prisexempel gäller inkl bil (max 6 m) Helsingborg-Helsingör vid T/R över dagen lör-sön, tom 13/1 2019, med AutoBizz Smart.

Vad innebär AutoBizz Smart?

 • Lågt biljettpris från endast 123:-/väg vid T/R samma dag lör-sön tom 13/1 2019. Helsingborg-Helsingör.
 • AutoBizz Smart priser gäller för bil (max 6m) inkl max 9 pers
 • Du får ett VIP-kort laddat med erbjudanden som gäller ombord:
  • Food Xpress - 20% rabatt på ord.priser (ej sprit, tobak, tidningar)
  • Butiken - 20% rabatt på all konfektyr i butiken (gäller ord. priser)
  • Ristretto - 20% rabatt på ord. priser (ej sprit, tobak, tidningar)
    
 • Automatisk incheckning på 5 sek
   
 • Du kan även knyta din befintliga bizz till ett AutoBizz Smart avtal. Det gör du här!
   
 • Med AutoBizz Smart kan du även åka över Rödby-Puttgarden, Gedser-Rostock, Öresundsbron och Storabältsbron genom EasyGo-samarbetet
   
 • I avtalet tillkommer en årsavgift på 265:- som räknas löpande och styrs av anmälningsdatum. Avgiften debiteras automatiskt.
   
 • Vill du ha en extra bizz-dosa kan du beställa den för en depositionsavgift på 200:-.
   
 • Priset för överfarten/biljetten samt årsavgift dras från det kreditkort du angett till oss, i samband med din överfart

Pausigare paus och rödare pölser!

Vi seglar var 15:e minut

Vi ger dig en riktigt bra start på semestern och dessutom seglar vi var 15:e minut, så det finns alltid en avgång som passar. Visa tidtabeller - Klicka här!

På upptäcksfärd i Helsingör och Nordsjälland

Danska kungligheter har sökt sig till Nordsjällands böljande landskap och skogar i århundranden. Det vittnar de många vackra slotten och slottsparkerna om. Längs den danska rivieran på norra kusten ligger några av Själlands finaste stränder och mysiga fiskelägen. Upplev stämningen, med en glass i handen, på gågatan i Hornbæk eller Tisvildeleje.

danmark-nordsjalland-hus-hav-strand

I Helsingör ligger Danmarks Tekniske Museum där du kan gå på upptäcksfärd bland ångmaskiner, flygplan, bilar och motorcyklar. En liten bit från färjeläget längs kusten ligger konstmuseet Louisiana, som alltid är värt ett besök. Om lantlivet lockar så besök gärna den danska kända TV-kocken Camilla Fuglebjerg Gård med gårdbutik i Helsinge.

Barnfamilj höst Sjöfartsmuseet för hela familjen

Museet for Søfart

Ett av de mest spektakulära museerna i Danmark just nu. Dyk ner i det underjordiska museet till en värld av sjöfartsberättelser som visas i dramatiska scenografier. 

Kronborg Slott

Kronborg är ett av Nordeuropas mest betydande renässansslott. Slottet är framför allt känt för Shakespeares Hamlet och Holger Danske. År 2000 kom Kronborg Slott med på Unescos världsarvslista.

Top_Louisiana

Louisiana

Louisiana Museum of Modern Art bjuder på många fina utställningar och är alltid värt ett besök. Museet ligger vackert vid havet och parken i sig är en upplevelse.

Øresundsakvariet

Upptäck det färgstarka och fascinerande djurliv som Öresund erbjuder i Danmark minsta men absolut trevligaste saltvattenavkarium.

scandlines-bakken-attraktioner

Bakken

Danmarks äldsta Nöjespark med mer än 130 olika attraktioner! Här hittar du flera berg- och dalbanor,  fartfyllda åkturer, spel- och skjutbanor och många andra roliga upplevelser.

sommerland-sjalland

Sommerland Sjælland

Med 60 aktiviteter sätter temaparken hela familjen i rörelse. Här kan ni vara aktiva tillsammans. Testa vattenland, motoraktiviteter, klätterbana och annat roligt.

Stanna till i Köpenhamn

Kom och låt dig charmas av Köpenhamn! Danmarks vackra huvudstad är fylld av mysiga caféer, coola butiker och några av de bästa restaurangerna. Strosa en tur på Strøget, Danmarks äldsta gågata. Shoppa, besök The Mystic Exploratorie och Guiness World Record Museet. På Rådhuspladsen kan du uppleva H.C. Andersen Museum och Ripley's Believe it or Not Museum.

 Tivoli-sjon

Ett stenkast från Strøget hittar du Tivoli, som är världens näst äldsta nöjespark. Åk med Canal Tours från Nyhavn genom de idylliska kanalerna eller hyr en GoBoat, roliga små eldrivna båtar som man styr själv.

Köpenhamnarnas personliga pärlor hittar du i de gamla kvarteren. Hyr cyklar och njut av ett glas vin och torgvimlet vid Torvehallerne, på väg ut mot multikulturella Nørrebro, på andra sidan av stans dammar Søerne, där stadskärna möter de spännande stadsdelarna.

Torvehallerne i Köpenhamn, Danmark

Eller besök Köpenhamns Meatpacking District Kødbyen på Vesterbro, som tidigare var stans stökigaste kvarter - nu ett av de hippaste områdena i huvudstaden.

På andra sidan hamnen ligger Christianshavn, Holmen och Refshaleøen. Här huserar kreativa eldsjälar i det gamla sjöfarts- och industriområdet. Dingla med benen på kajen vid Christianshavns Kanal och se de vackra, gamla träbåtarna. Eller promenera bort till fristaden Christiania. På Refshaleøen ligger nyöppnaden Reffen som är ett område fyllt med matupplevelser, kultur, design och hantverk.

Hemligt tips!

Åk ut på Refshaleøen och besök La Banchina. Beställ ett glas vin och doppa tårna medan du blickar ut mot Amalienborg på andra sidan hamnen.

Experimentarium

Stor attraktion på 11.500 för barn och vuxna i alla åldrar. Se, rör och upplev! Här är det inte bara tillåtet, utan i allra högsta grad meningen att du ska experimentera.

Den Blå Planet

Upplev en världsomsegling under havsytan och kom helt nära glupska hammarhajar och eleganta rockor i Nordeuropas största akvarium med mer än 400 olika djurarter.

 

Rabatt på inträdet

Hisnande karuseller, sockervadd och 5-kamp får man sin dos av på Bakken och BonBon-Land. För små nyfikna passar ett besök på Experimentarium City där man får testa, experimentera och lära sig något mitt i det roliga. Lockar kulturella upplevelser i världsklass så pricka in besök på Louisiana, Arken och renässansslottet Kronborg Slot. Missa inte heller Museet for Søfart.


Du som reser med oss får rabatt på inträdet till massor av attraktioner! Se alla våra attraktioner med rabatter på inträdet här!

Scandlines erbjudanden, rabatter och restips till Danmark, Tyskland och Europa