Left navigation


Danmark

Nordsjälland har en alldeles särskild charm med sina många utflyktsmål - Storstadspuls i Köpenhamn, pittoreska gamla fiskebyar på norra Själland, långgrunda sandstränder, nöjesparker, djurparker, slott och kultur.

Fredensborg Slot

Res utomlands på bara 20 minuter! Ta en tur över dagen, köp en weekendbiljett eller stanna lite längre och njut av allt vårt danska grannland har att erbjuda. Nordsjälland har en alldeles särskild charm med sina många utflyktsmål - Storstadspuls i Köpenhamn, pittoreska gamla fiskebyar på norra Själland, långgrunda sandstränder, nöjesparker, djurparker, slott och kultur. Möjligheterna är många och vi har biljetter i alla prisklasser. Våra fina båtar går mellan Helsingborg-Helsingör var 15:e minut, så stressa inte det finns alltid en avgång som passar. Dessutom får du en skön paus på vägen.

112x28KopNuBtnWhiteMyriadPro

 • Danmark

  Helsingör

  I Helsingör finns det danska gemytet samlat i gränderna, på gågatorna, i butikerna och på barerna. Besök även världsberömda Kronborg Slot, nya underjordiska Sjöfartsmuseét, Öresundsakvariet och Hotel Marienlyst med internationellt casino.

 • Köpenhamn Nyhavn

  Köpenhamn

  Köpenhamn är kontrasternas stad. Den brokiga blandningen av människor och butiker gör huvudstaden till ett spännande resmål fullspäckat med färgstarka upplevelser. Gå på loppmarknad ena stunden och på världens finaste restaurang den andra.

 • Nordsjälland

  Nordsjälland

  Den Danske Riviera lockar med några av Europas bästa stränder, idylliska fiskelägen och livsnjutning för hela familjen. Dessutom har Nordsjälland alltid varit kungarnas favoritområde och här finns många slott och kloster att besöka.

 • LEGOLAND

  LEGOLAND®

  LEGOLAND® är en äventyrsvärld, där allt är skapat med LEGO®-klossar. Här är det fullt av lek, äventyr, vattenrutschbanor och vilda djur. Bästa erbjudandet för en härlig familjeresa till LEGOLAND® får du om du bokar båtresa, boende och entrébiljetter samtidigt.

 • experimentarium-brain

  Barn & familjetips

  Ta med familjen på en utflykt till Danmark med skoj för hela familjen - djurparker, nöjesparker, experiment mm. Välj och vraka bland våra tips anpassade för årstiderna.

 • Ta tåget

  Lämna bilen hemma och kombinera en båt+tågbiljett. Kanske utflykt Köpenhamn? I Humlebæk hittar du Louisiana Museum of Modern Art. Eller styr stegen norråt till någon av Nordsjällands mysigaste destinationer som Hornbæk eller Gilleleje.

App-nyhet-ladda-ner-app
Få Öresunds lägsta pris med bil - Läs mer och anmäl dig här!

Ta båten
Helsingborg - Helsingör
Vi seglar ca var 15:e minut och överfarten tar bara 20 min
- Alltid en avgång som passar!

Personbiljett T/R
Personbiljetter köps direkt i biljettkassan före ombordstigning på båten.
  
Vuxen
 
90:-
 
Barn 4-11 år
 
63:-
 
Senior 65 år
 
63:-
 
Cykel
Gäller vid köp av personbiljett.
Köp biljett vid bil Check In
  0:-
 
Familjebiljett
Max 2 vuxna + 3 barn
 
180:-


Resor med bil, MC T/R
Bil max 6 m + 9 pers. Priser gäller vid bokning online
  
Bil 1-dagsbiljett
Ut- & hemresa samma dag
 
554:-
 
Bil Weekendbiljett
Utresa tor-lör & hemresa
lör-sön, samma helg
 
775:-
 
Bil T/R
 
944:-
 
Bil AutoBizz Smart från
Prisex /väg vid ut- & hemresa samma dag, lör-sön. Läs mer om anmälan & priser här!
  123:-
 
MC 1-dagsbiljett
Ut- & hemresa samma dag.
Max 2 vuxna.
 
303:-
 
MC T/R
Max 2 vuxna.
 
462:-

Köp din biljett hos Scandlines nu!

Priser gäller tom 13/1 2019
Se alla tider och priser - klicka här!

Batteri
Vi laddar upp för batteridrivna färjor mellan Helsingborg-Helsingör. Läs mer här!
Öresunds Lägsta Pris