Left navigation


Barn & familjetips

Experimentarium Danmark

Barn & familjetips

Ta med familjen på en utflykt till Danmark med skoj för hela familjen - djurparker, nöjesparker, experiment mm.

Välj och vraka bland våra tips anpassade för årstiderna.

Familjebiljett - Barnen är gratis!

180:-
Köp i appen
Gäller 1-dags personbiljett t/r Helsingborg-Helsingör för max 2 vuxna + 1-3 barn (under 11 år) tom 13/1 2019. Biljetten köper du i terminalen i Helsingborg eller i vår app.

10 utflyktstips för barn i höst

Korta avstånd mellan alla attraktioner, spännande upplevelser med både lek och lär, Danmark är perfekt för barnfamiljen. Varsågod här är våra favoriter i vårt gemytliga grannland i väster!

 

kopenhamn-tivoli-halloween4 

Höstlovskul

Höstlovet i Danmark blir extra roligt! Många attraktioner i Danmark håller speciella aktiviteter under både det svenska och danska höstlovet - dubbelt så roligt!

 

scandlines-hh-barnfamilj-tips-kopenhamn-sightseeing-farmor-farfar 

Upptäck Köpenhamn

Upptäck Köpenhamn tillsammans med hela familjen spännande resmål fullspäckat med färgstarka upplevelser. Ta en heldag med shopping eller upplev spöklika Halloween på Tivoli.

scandlines-hh-barnfamilj-tips-museet-for-sofart-host

Sjöfartsmuséet med hela familjen

Överraska familjen med ett äventyr på Museet for Søfart, ett av de mest omtalade och spektakulära museum i Danmark just nu. Dyk ner i det underjordiska museet till en värld av sjöfartsberättelser utställda i stämningsfulla och dramatiska scenografier. 

 

louisiana-barnaktiviteter-host 

Konstmuséet Louisiana

Det finns alltid en ny anledning att ta en dagstur till Louisiana. Förutom att strosa runt bland de vackra och tankeväckande konstverken ni äta en god lunch och upptäcka muséets egna barnverkstad.

 

Tivoli-halloween

Halloween på Tivoli

Upptäck Köpenhamn tillsammans med hela familjen som bjuder på spännande resmål fullspäckat med färgstarka upplevelser. Är du sugen på något spöklikt skrämmande - Besök Tivoli som är öppet för Halloween.scandlines-hh-barnfamilj-tips-ombord-aventyr

Höstigt äventyr ombord!

Skepp o'hoj! Ett äventyr behöver inte betyda en lång resa eller dyra pengar, bara en liten bit bort väntar havets hemligheter och våra båtar bjuder in till aktiviteter för hela familjen. Spännande teckningstävling ombord. Ät gott, shoppa, gå upp på däck och upptäck Öresund - möjligheterna är oändliga!

 

scandlines-hh-barnfamilj-tips-hornbaek-strand

Hornbæk

Norr om Helsingör nås det klassiska semesterparadiset Hornbæk med några av nordkustens vackraste stränder på båda sidor om hamnen. De yngre kan roa sig på den populära strandlekplatsen och de shoppingsugna kan bland annat kika in i Ilse Jacobsens butiker med design inspirerad av omgivningarna. Ta en fikapaus i solen på caféet Bord & Bænk, som är en kombination av inredningsbutik och fik. Kanske hittar ni något fynd att ta med er hem som minne.

 

scandlines-hh-barnfamilj-tips-host-nordsjalland-fiske

Idylliska fiskelägen med ro för hela familjen

Dronningmølle hänför med en vidunderlig sandstrand och fiskebyn Gilleleje charmar med pittoreska gränder och korsvirkesromantik. Därefter är det bara en kort bit till Vejby strands dramatiska branter och milsvida utsikt. Ett självsklart stopp längs med kusten är också Tisvildeleje med sina karaktärstiskt färgglada badhytter och Liseleje med Danmarks största naturlekplats, Havtyren.


scandlines-hh-barnfamilj-tips-helsingor-multiparken

Multiparken - Danmarks största utomhuspark

Vet du att Danmarks största utomhus skatepark ligger i Helsingör? Multiparken är 10 000 kvadratmeter och är ett praktexemplar av en skatepark. Där finns även ett café som säljer både mat och dryck, samt musikanläggning för att sätta rätt stämning för och bra belysning på kvällstimmarna. Läs mer om Multiparken här!

 

scandlines-hh-barnfamilj-tips-hostlov-rabatt-pa-intradet

Höstutflykt med rabatt

Hösten är här och det är dags att mysa till det ordentligt. Trots att arbete och skola har satt igång finns det alltid tid för ett kort äventyr. Passa på att hinna med de där klassiska danska utflyktsmålen man inte vill missa. Upplev det danska gemytet ett par timmar eller över dagen, njut av friheten och planera efter hand. Möjligheterna är många och våra båtar seglar mellan Helsingborg-Helsingör var 15:e minut, så stressa inte det finns alltid en avgång som passar. Vi har massor av utflyktstips där ni får rabatt på inträdet - Läs mer här!

10 utflyktstips för barn i vinter

Korta avstånd mellan alla attraktioner, spännande upplevelser med både lek och lär, Danmark är perfekt för barnfamiljen. Varsågod här är våra 10 favoriter i vårt gemytliga grannland i väster.

Vinterlovskul

Här får du rabatt på inträdet på massor av barnvänliga attraktioner. Dessutom händer det extra mycket roligt under vinterlovet:

Julmys i Helsingör med shopping och cafébesök

1-dagsutflykt till Helsingör

Ibland glömmer man bort hur många roliga saker det finns på nära håll. Helsingör är inte bara mysigt utan här finns också äventyr. Besök det världsberömda renässansslottet Kronborg, eller dyk ner i det underjordiska Museet for Søfart. I Museet finns det spännande historier om sjömansliv, navigation, lastfartyg, världskrig. 

Mysig shopping i de hundratals små butikerna längs gågatorna exempelvis i barnbutiken Trolde & Eventyr hittar du leksaker från hela världen. Hitta roliga prylar till födelsedagskalasen i Party Butikken. 

 

familj-danmark-cafe-452

1-dagsutflykt till Köpenhamn

Varför inte ta bilen ner till Köpenhamn och strosa runt på Ströget. Där hittar du allt från spännande butiker till mysiga caféer. Titta på de vackra båtarna i Nyhavn och handla godsaker på Torvehallerne. 

Den brokiga blandningen av människor och butiker gör huvudstaden till ett spännande resmål fullspäckat med färgstarka upplevelser. Shoppa i små butiker eller utforska det stora utbudet i varuhus som Illum och Magasin. För barnen finns det butiker som Disney, LEGO, BR och Karusella - alla till gångavstånd.

 

Aquadome-lalandia

Tropisk sommarvärme på Lalandia

Besök Lalandia i Rödby eller Lalandia i Billund och bo i de trevliga semesterhusen där hela familjen får plats. Njut av det tropiska klimatet i Aquadome fullt av härliga vattenupplevelser för både små och stora badgäster, upplev det roligaste inomhusleklandet och släpp loss i Monky Tonky Land, där familjens yngsta kommer att älska att härja runt i fantastiska miljöer. Upplev också de trevliga butikerna och barnvänliga restaurangerna i semestercentret. Boka ert egna semesterhus och ge familjen en semester full av minnen.

 

danmark-louisiana-boernehuset-barn-452

Kul med konst och barnverkstad på Louisiana

Ta en utflykt till Louisiana of Modern Art i Humlebaek och njut av dagen - modern konst, god fika och en promenad i den underbara skulpturparken. Museet har en barnverkstad där barn kan arbeta med konst som knyter an till aktuella utställningar. 

 

Kronborg-vinter-danmark-helsingor-452

Kung för en dag i Nordsjälland - Kungarnas favoriter

Nordsjälland har alltid varit kungarnas favoritområde och här finns många slott och kloster att besöka. Kronborg slot i Helsingör är från 1600-talet och Esrum Kloster och Möllegård från 1100-talet är väl värda ett besök. Fredenborg Slot är danska drottningens sommarresidens. Omgivningarna är fantastiska och en liten bit bort ligger Hilleröd med pampiga renässansslottet Frederiksborg Slot som innehåller Danmarks Nationalhistoriska Museum.

 

experimentarium-452

Lös mysterium

Experimentarium, där det inte bara är tillåtet, utan i allra högsta grad meningen att du ska använda de fina utställningarna. 

Guiness World Record - ett rekordspännande museum! Med mer än 1000 kvadratmeter fullmatade med rekord inom sport, konst, musik, natur och vetenskap. 

Danmarks Tekniska Museum. I utkanten av Helsingör kan ni uppleva allt från landets första dator till häpnadsväckande fordon!

 

zoo-kopenhamn-utter-452

Djuriskt spännande

Efter en skön paus på Scandlines har ni nära till Öresundsakvariet i Helsingör, som är Danmarks mest charmerande saltvattensakvarium.  

Den Blå Planet är Nordeuropas största akvarium och bjuder in till en unik upplevelse för både barn och vuxna.

 

scandlines-piratbuffe-452

Tura - En timmes äventyr till sjöss

Det där med att Tura är något särskilt. Det är härligt och spontant att kunna hoppa på färjan, njuta av havsluft, handla något gott inför helgen eller äta i restaurangen och samtidigt se vackra Öresund från första parkett. På båten rekommenderar vi den klassiska räkmackan och en röd pölse till barnen.

Rabatt på inträde på attraktioner

När du reser med Scandlines Helsingborg-Helsingör får du rabatt på inträdet till massor av attraktioner - både i Helsingör, Köpenhamn och på övriga Själland. Vill du ha fler utflyktstips kan vi tipsa om inspiration som passar för alla smaker och åldrar - Klicka här!

10 utflyktstips för barn i vår

Korta avstånd mellan alla attraktioner, spännande upplevelser med både lek och lär, Danmark är perfekt för barnfamiljen. Varsågod här är våra 10 favoriter i vårt gemytliga grannland i väster.

 

barnfamilj-hamnidyll

Hamnidyll i vårsolen

Följ Strandvejen söderut från Helsingör till Espergærde med personliga butiker, vinbar och jazzcafé. Avnjut en god fiskburgare i hamnen och strosa längs den vackra sandstranden. Besök de små butikerna längs Strandvejen med ett brett utbud av lokal kvalitet. 

Måsskri, bruset av vågorna som slår mot hamnen och doften av färsk fisk. Gilleleje är en av Danmarks äldsta fiskeby med rötter från 1500-talet. Promenera längs den vidsträckta stranden, njut av vårsolen och slink in på en av restaurangerna i hamnen. Här hittar du läckerheter från havet, både på restauranger och i fiskaffären.

 

 

barnfamilj-safari

Vilda upplevelser

Överraska barnen med ett besök på charmerande är Öresundsakvariet i Helsingör med djurliv från Öresund. Den Blå Planet är Nordeuropas största akvarium och bjuder på en unik upplevelse för både barn och vuxna. 

Besök Nordeuropas största Safaripark! På Knuthenborg Safaripark kan du träffa giraffer och noshörningar på savannen, var med vid matningen av de vita vargarna eller ta en tur i apbussen hos babiannerna och promenera inne hos lemurerna.

 

 

barnfamilj-bakken

Kittlande åkattraktioner, experiment & rymdresor

Ta med familjen på ett fantastiskt äventyr de aldrig kommer att glömma! Hisnande karuseller, sockervadd och 5-kamp får man sin dos av på BonBon-Land och Bakken - Danmarks äldsta nöjespark! Bakken har flera berg- och dalbanor, pariserhjul, fritt fall och många andra roliga och extrema upplevelser.

För små nyfikna passar ett besök på Experimentarium där man får testa, experimentera och lära sig något mitt i det roliga.

 

 

barnfamilj-slott-nordsjalland

Upptäck slotten i Nordsjälland

I Nordsjälland finns det både slott och kloster att besöka. Kronborg Slot är ett av Nordeuropas mest betydande renässansslott. Esrum Kloster och Möllegård är väl värda ett besök. Fredensborg Slot är danska drottningens sommarresidens med en fantastisk omgivning. 

I Hillerød ligger det pampiga Frederiksborg Slot som innehåller Danmarks Nationalhistoriska Museum. Läs mer om Nordsjälland här!

 

 

barnfamilj-louisiana

Vårutställningar på Louisiana

Humlebæk är en kulturby med konst och smakupplevelser i särklass. Här ligger också det internationellt kända konstmuseet Louisiana med en imponerande samling av modern konst. Museet har en barnverkstad där barn kan arbeta med konst som knyter an till aktuella utställningar. Köp något gott att äta i caféet och strosa runt i den vackra skulpturparken.

 

 

barnfamilj-helsingor

En vårdag i Helsingör

Ibland glömmer man bort hur många roliga saker det finns på nära håll. Helsingör är inte bara mysigt utan här finns också äventyr. Besök det världsberömda renässansslottet Kronborg, eller dyk ner i det underjordiska Museet for Søfart. I Museet finns det spännande historier om sjömansliv, navigation, lastfartyg, världskrig. 

Njut av danska klassiker som röda pölsar, smörrebröd eller danska wienerbröd.

 

 

barnfamilj-kopenhamn

Storstadspulsen i Köpenhamn

Fly vardagen och ta en 1-dagstur till Köpenhamn. Den danska huvudstaden har sin egen speciella charm, med överskådlig storlek och bjuder på spännande upplevelser.  Ta en vårpromenad runt Kastellet med fina vyer: Portar och byggnader från 1600-talet. Fortsätt promenaden mot Slottet och kajerna runt Nyhavn. 

Den brokiga blandningen av människor och butiker gör huvudstaden till ett spännande resmål fullspäckat med färgstarka upplevelser. Shoppa i små butiker eller utforska det stora utbudet i varuhus som Illum och Magasin. För barnen finns det butiker som Disney, LEGO, BR och Karusella - alla till gångavstånd.

 

 

barnfamilj-2-storsta-sjoar

Danmarks 2 största sjöar

Ta med bilen och upptäck den vackra danska naturen vid Danmarks två största sjöar, Arresø og Esrum Sø, på Nordsjälland. Här kan du fiska, fågelskåda, grilla och vandra. Packa ner en matsäck och ta en picknick bland vårblommorna och njut av den friska luften. Tips på vandringsturer hittar du här!barnfamilj-tura

Nu skiner vårsolen över Öresund - En timmes äventyr till sjöss

Det där med att Tura är något särskilt. Det är härligt och spontant att kunna hoppa på färjan, njuta av havsluft, handla något gott inför helgen eller äta i restaurangen och samtidigt se vackra Öresund från första parkett. På båten rekommenderar vi den klassiska räkmackan och en röd pölse till barnen.

 

Våräventyr med rabatter på inträdet

När du reser med Scandlines Helsingborg-Helsingör får du rabatt på inträdet till massor av attraktioner - både i Helsingör, Köpenhamn och på övriga Själland. Vill du ha fler utflyktstips kan vi tipsa om inspiration som passar för alla smaker och åldrar - Klicka här!

Kronborg-vinter-danmark-helsingor-452

Kung för en dag i Nordsjälland - Kungarnas favoriter

Nordsjälland har alltid varit kungarnas favoritområde och här finns många slott och kloster att besöka. Kronborg slot i Helsingör är från 1600-talet och Esrum Kloster och Möllegård från 1100-talet är väl värda ett besök. Fredenborg Slot är danska drottningens sommarresidens. Omgivningarna är fantastiska och en liten bit bort ligger Hilleröd med pampiga renässansslottet Frederiksborg Slot som innehåller Danmarks Nationalhistoriska Museum.

Kronborg-vinter-danmark-helsingor-452

Kung för en dag i Nordsjälland - Kungarnas favoriter

Nordsjälland har alltid varit kungarnas favoritområde och här finns många slott och kloster att besöka. Kronborg slot i Helsingör är från 1600-talet och Esrum Kloster och Möllegård från 1100-talet är väl värda ett besök. Fredenborg Slot är danska drottningens sommarresidens. Omgivningarna är fantastiska och en liten bit bort ligger Hilleröd med pampiga renässansslottet Frederiksborg Slot som innehåller Danmarks Nationalhistoriska Museum.

Kronborg-vinter-danmark-helsingor-452

Kung för en dag i Nordsjälland - Kungarnas favoriter

Nordsjälland har alltid varit kungarnas favoritområde och här finns många slott och kloster att besöka. Kronborg slot i Helsingör är från 1600-talet och Esrum Kloster och Möllegård från 1100-talet är väl värda ett besök. Fredenborg Slot är danska drottningens sommarresidens. Omgivningarna är fantastiska och en liten bit bort ligger Hilleröd med pampiga renässansslottet Frederiksborg Slot som innehåller Danmarks Nationalhistoriska Museum.

Kronborg-vinter-danmark-helsingor-452

Kung för en dag i Nordsjälland - Kungarnas favoriter

Nordsjälland har alltid varit kungarnas favoritområde och här finns många slott och kloster att besöka. Kronborg slot i Helsingör är från 1600-talet och Esrum Kloster och Möllegård från 1100-talet är väl värda ett besök. Fredenborg Slot är danska drottningens sommarresidens. Omgivningarna är fantastiska och en liten bit bort ligger Hilleröd med pampiga renässansslottet Frederiksborg Slot som innehåller Danmarks Nationalhistoriska Museum.

Kronborg-vinter-danmark-helsingor-452

Kung för en dag i Nordsjälland - Kungarnas favoriter

Nordsjälland har alltid varit kungarnas favoritområde och här finns många slott och kloster att besöka. Kronborg slot i Helsingör är från 1600-talet och Esrum Kloster och Möllegård från 1100-talet är väl värda ett besök. Fredenborg Slot är danska drottningens sommarresidens. Omgivningarna är fantastiska och en liten bit bort ligger Hilleröd med pampiga renässansslottet Frederiksborg Slot som innehåller Danmarks Nationalhistoriska Museum.

Kronborg-vinter-danmark-helsingor-452

Kung för en dag i Nordsjälland - Kungarnas favoriter

Nordsjälland har alltid varit kungarnas favoritområde och här finns många slott och kloster att besöka. Kronborg slot i Helsingör är från 1600-talet och Esrum Kloster och Möllegård från 1100-talet är väl värda ett besök. Fredenborg Slot är danska drottningens sommarresidens. Omgivningarna är fantastiska och en liten bit bort ligger Hilleröd med pampiga renässansslottet Frederiksborg Slot som innehåller Danmarks Nationalhistoriska Museum.

 

tropiskt-badland-lalandia-452

Kittlande åkattraktioner, sockervadd & korsvirkes

Lalandia är ett semestercenter för hela familjen. Centret erbjuder en mängd inom- och utomhusaktiviteter. I Lalandia i Rödby finns det tre stora uppvärmda bassänger, med massor av plats för både att simma och att leka. Där finns sju vattenrutschbanor för de fart- och actionglada och en underhållande vågbassäng. 

Är du mer för avslappning, finns det naturligtvis bubbelbad, bastu, ångbad och solarier. För de små finns två väl tilltagna barnbassänger med en liten vattenrutschbana och vattenleksaker.

Storstadspulsen i Köpenhamn

Fly vardagen och ta en 1-dagstur till Köpenhamn. Den danska huvudstaden har sin egen speciella charm, med överskådlig storlek och bjuder på spännande upplevelser.  Ta en vårpromenad runt Kastellet med fina vyer: Portar och byggnader från 1600-talet. Fortsätt promenaden mot Slottet och kajerna runt Nyhavn. 

Den brokiga blandningen av människor och butiker gör huvudstaden till ett spännande resmål fullspäckat med färgstarka upplevelser. Shoppa i små butiker eller utforska det stora utbudet i varuhus som Illum och Magasin. För barnen finns det butiker som Disney, LEGO, BR och Karusella - alla till gångavstånd.

Storstadspulsen i Köpenhamn

Fly vardagen och ta en 1-dagstur till Köpenhamn. Den danska huvudstaden har sin egen speciella charm, med överskådlig storlek och bjuder på spännande upplevelser.  Ta en vårpromenad runt Kastellet med fina vyer: Portar och byggnader från 1600-talet. Fortsätt promenaden mot Slottet och kajerna runt Nyhavn. 

Den brokiga blandningen av människor och butiker gör huvudstaden till ett spännande resmål fullspäckat med färgstarka upplevelser. Shoppa i små butiker eller utforska det stora utbudet i varuhus som Illum och Magasin. För barnen finns det butiker som Disney, LEGO, BR och Karusella - alla till gångavstånd.

10 utflyktstips för barn i sommar

Korta avstånd mellan alla attraktioner, spännande upplevelser med både lek och lär. Och alltid nära till kusten och barnvänliga stränder, Danmark är perfekt för barnfamiljen. Varsågod här är våra favoriter i vårt gemytliga grannland i väster!

 

scandlines-hh-barnfamilj-sommerland-sjaelland-bakken 

Sommarland och hisnande karuseller

Låt alla i familjen bli barn för en dag på Sommerland Sjælland! Gör ett besök i Silver City, Minileklandet för de yngsta, klätterbanan, Amazonas Djungel och Själlands största utomhusvattenpark. Eller ta ett äventyr till Bakken -Danmarks äldsta nöjespark! Bakken har flera berg- och dalbanor, pariserhjul, fritt fall och många andra roliga och extrema upplevelser.

 

scandlines-hh-barnfamilj-nordsjalland-riviera-barnfamilj 

Livsnjutning för hela familjen på den danske Riviera

Stoppa fötterna i den vita, fina sanden, bada i klart vatten, fiska krabbor och flanera i de många byarna som följer kustlinjen – var och en med sin egen charm. Den danske Riviera lockar med några av Europas bästa stränder, idylliska fiskelägen och livsnjutning för hela familjen. Besök bland annat det klassiska semesterparadiset Hornbæk. De yngre kan roa sig på den populära strandlekplatsen och de shoppingsugna kan bland annat kika in i Ilse Jacobsens butiker med design inspirerad av omgivningarna. Läs mer om den danske Riviera här!


scandlines-hh-barnfamilj-sommar-kopenhamn-attraktioner

Fart och fläkt i Köpenhamn

Ha inte för bråttom när du är i Köpenhamn, så hinner du uppleva både de stora attraktionerna och insupa den speciella atmosfären. Sevärdheter och attraktioner som är lika roliga för de stora som små finns det gott om. The Mystic Exploratarie är fullt av mystiska fenomen och på Museet för Guiness World Records har världens häftigaste rekord samlats.

 

scandlines-hh-barnfamilj-liselegelandet 

Liselegelandet

Nära Danmarks största naturlekplats Havtyren och bara 100 meter från en barnvänlig strand ligger Liselegeland. Här finns en fin bana med elektroniska bilar, som barnen själv kan styra. Här är också en äventyrlig minigolfbana, där hela familjen kan tävla mot varandra.  Njut av en god glass vid glassbaren vid sidan av och sköna naturupplevelser väntar på andra sidan vägen. Läs mer här!

 

scandlines-hh-barnfamilj-sommar-kulturellt

Kulturellt

Lockar kulturella upplevelser i världsklass så pricka in besök på Statens Museum for Kunst, Arken och renässansslottet Kronborg Slot. Missa inte heller Museet for Söfart och pärlan för kul vetande, Danmarks Tekniske Museum.  I Humlebæk hittar du Louisiana där du kan njuta av modern konst, god lunch och hitta något fint i muséets egna butik. Museet har en barnverkstad där barn kan arbeta med konst som knyter an till aktuella utställningar. scandlines-hh-barnfamilj-sommar-helsingor

Somriga dagar i Helsingör

Helsingör hälsar dig välkommen med färgsprakande blomstertorg, fina butiker, mysiga caféer, gemytliga restauranger och uteserveringar. Passa på att ta en promenad i någon av de små gränderna med korsvirkeshus och klängrosor. Dessutom finns här attraktioner i världsklass: Kronborg Slot och M/S Museet for Søfart

 

scandlines-hh-barnfamilj-sommar-kronborg

Kronborg för barn

Kronborg bjuder på massor av upplevelser för barn. Besök deras barnrum, där finns roliga upplevelser och möjlighet för att vara kreativ. Vad sägs om att bygga Lego-modeller av slottet eller andra saker man blir inspirerad av på en tur genom de kungliga salarna. Du hittar även uppdragshäftet Kronborg för barn, och lekplats för prinsessor, riddare och soldater i alla åldrar.scandlines-hh-barnfamilj-sommar-nordsjallands-fagelpark

Nordsjällands fågelpark

Ta med familjen till Nordens vackraste fågelpark. Där kan du få uppleva en massa olika tropiska fåglar med allt från underhållande kakaduor till små finkar i det stora tropiska huset eller i utomhusanläggningen i den vackra parken. Varje dag hittar ni flyguppvisning och du kan hjälpa till med att utfodra de färgglada papegojorna. Förutom de 1500 fåglarna kan du också uppleva andra djur som apor och reptiler. Läs mer om Nordsjällands fågelpark här!scandlines-hh-barnfamilj-sommar-utflykter-rabatt

Utflykter för hela sommaren med rabatt

Gör något extra roligt i sommar och ta med hela familjen på en utflykt till Danmark!  Vi har massor av utflyktstips där ni får rabatt på nöjesparker, sommarland, djurparker och andra kul upplevelser. Vi har tips som passar både soliga och regniga dagar - Läs mer här!