Left navigation


Ta tåget

Kombinera båt + tåg

Lämna bilen hemma och kombinera en båt+tågbiljett. Kanske utflykt Köpenhamn? I Humlebæk hittar du Louisiana Museum of Modern Art. Eller styr stegen norråt till någon av Nordsjällands mysigaste destinationer som Hornbæk eller Gilleleje.

Båt+Tågbiljett

fr 33:-
SÖK PRIS
Vi rekommenderar minst 15 min för byte mellan båt och tåg. Biljetten köper du i biljetkassan i Knutpunkten.

Ta tåget till Köpenhamn / Kastrup

Köpenhamn är kontrasternas stad. Den brokiga blandningen av människor och butiker gör huvudstaden till ett spännande resmål fullspäckat med färgstarka upplevelser. Gå på loppmarknad ena stunden och på världens finaste restaurang den andra.

nyhavn-fargfulla-gator

Ta tåget till Humlebæk / Louisiana

Louisiana är alltid värt ett besök, både för sina permanenta utställningar och de spännande tillfälliga utställningarna. Hit kan man åka ofta och få olika upplevelser. Det ligger vacker beläget vid havet och parken i sig är värt ett besök.

 Top_Louisiana

Ta tåget till Hornbæk / Gilleleje

Alldeles norr om Helsingör ligger det klassiska semesterparadiset Hornbæk som pulserar av liv under sommaren. Njut av livet på hamnkrogarna, shoppa fina prylar i butikerna och besök personliga gallerier. Den idylliska byn har länge varit en inspirationskälla för designern Ilse Jacobsen.

Ingen sommar utan en tur till Gilleleje. Byn charmar med pittoreska gränder, korsvirkesromantik och personlig service. Aktiviteterna avlöser varandra under sommaren, njut av jazz i hamnen, festivaler och kulturarrangemang.