Left navigation


Lalandia födelsedagserbjudande

Lalandia

Födelsedagserbjudande

Lalandia firar födelsedag med årets bästa erbjudande.

Boka t.ex. en förlängd weekend i Lalandia i Rødby inkl. gratis resa med bil till BorderShop från bara 699:- per person.

Lalandia i Rödby

Från 699:-
BOKA
Pris per person för vistelse torsdag-söndag under utvalda perioderna. Läs mer om erbjudandet och se villkor på lalandia.dk. 

Lalandia har födelsedag, och firar det med årets bästa erbjudande. Om du är snabb kan du just nu skämma bort familjen med en minisemester i Lalandia till absolut lägsta pris.

Se fram emot härliga semesterupplevelser för hela familjen i Lalandia i Rødby, som ligger i ett naturskönt område vid Östersjön med en härlig sandstrand. Semestercentret erbjuder massor av roliga aktiviteter, mysiga matställen och spännande butiker. Upplev de många rutschbanorna, vågbassängerna och bubbelpoolerna, och njut av det varma vattnet och den goda stämningen. Boka ert egna semesterhus och ge familjen en semester full av minnen.

Födelsedagserbjudandet gäller för vistelser med ankomst redan från den 29 augusti och med avresa helt fram till den 24 december - med undantag för höstlovet. Boka t.ex. en förlängd weekend från torsdag till söndag från bara 699 SEK per person.

Om ni bokar Lalandia i Rødby får ni gratis resa med bil till BorderShop, så ni kan kombinera familjesemestern med billig shopping och upplev det gigantiska urvalet i världens största gränshandelsbutik.

Erbjudandet gäller vid bokning före den 9 september, så skynda er. 

Lalandia i Rödby

Från 699:-
BOKA
Pris per person för vistelse torsdag-söndag under utvalda perioderna. Läs mer om erbjudandet och se villkor på lalandia.dk.