Left navigation


LEGOLAND®

LEGOLAND bergochdalbana

Överraska barnen med ett besök till LEGOLAND®

LEGOLAND® är en äventyrsvärld, där allt är skapat med LEGO®-klossar. Här är det fullt av lek, äventyr, vattenrutschbanor och vilda djur. Bästa erbjudandet för en härlig familjeresa till LEGOLAND® får du om du bokar båtresa, boende och entrébiljetter samtidigt.

LEGOLAND®

Resa & boende
BOKA

Vi har samlat våra bästa erbjudanden på båtresa och boende tillsammans med Sembo.

Upptäck LEGOLAND®

LEGOLAND® är en äventyrsvärld, där allt är skapat med legoklossar. Nöjesparken i Billund startade som en utställning, men har sedan utvidgats med en lång rad attraktioner och aktiviteter.

legoland-barn

Miniland

När du kommer in i LEGOLAND®, kommer du först till Miniland. Här kan du uppleva sevärdheter från hela världen byggda av 20 miljoner legoklossar, utplacerade i fina miniatyrlandskap med riktigt vatten, gräs och träd. Du kan välja att åka på sightseeing i minibåtarna, om du föredrar att åka vattenvägen, eller vad sägs om att se LEGO®-världen uppifrån, med Monorail som går på skenor fyra meter över parken.

legoland-tag-390

Safari och trafikskole

I LEGO Safari kan du köra runt i en jeep och se alla de vilda LEGO®-djuren. Kanske behöver du ett körkort innan du kan ge dig av på safari, men det får du enkelt i Toyotas Trafikskola. Här kör du runt i din egen LEGO®-bil och lär dig allt om hur man kör i trafiken.

Attraktioner för alla

För de lite mindre barnen finns DUPLO-lekland med massor av aktiviteter. Dessutom finns Westernland med Timber Ride,  guldgruvor och indianläger, där du kan baka pinnbröd. I Piratland finnar du Pirate Splash Battle och du kann segla ut med piratskeppet och skjute med kanoner. Här finns också en medeltidsborg, cirkus och mycket, mycket mer.

LEGOLAND®

Resa & boende
BOKA

Vi har samlat våra bästa erbjudanden på båtresa och boende tillsammans med Sembo.