Left navigation


Europa, Medelhavet & Alperna

Upptäck städer och upplevelser på dina villkor - ta bilen ut i Europa!

Topbanner_resa_europa

Ta bilen på familjesemestern och få ut mer av din resa! Bilsemestern ger dig friheten att själv få bestämma och du bor enligt egna önskemål hela vägen och kan åka precis vart du vill. Dröj dig kvar vid de fina pärlorna och återbesök de många klassiska favoriterna från förr. Bad i Medelhavet, slå upp tältet vid den spanska kusten eller hitta inspiration till att finna nya smultronställen längs vägarna här nedan.

Den bästa pausen seglar var 15:e minut!

Börja alltihop med att ta färjan över sundet Helsingborg-Helsingör, så får du en riktigt bra inledning på resan. Ombord kan du sträcka på benen, dra ett par djupa andetag havsluft och få en god kopp kaffe eller en lunch och shoppa resgodis.

Planera några stopp innan du åker

Innan du reser kan det vara bra att planera en ungefärlig rutt med några stopp. Beroende på vad du vill göra och hur länge du vill vara ute och åka. Ett till tips är att även förhandsboka boende där du vet att du ska stanna. Tillsammans med Sembo kan vi erbjuda mer än 2500 boenden runt om i Europa.

 

 

 

 • Alperna

  Att bila i Alperna är en enastående naturupplevelse i världsklass. Miljön och det rika djurlivet gör området perfekt för vandringsturer och mountainbiking.

 • Frankrike

  Upplev den franska kulturen med de vackra vinodlingarna och det utsökta franska köket. Åk på badsemester, storstadssemester eller på familjeutflykt till Disneyland.

 • Italien

  Åk på bilsemester till Italien och lev de ljuva livet! Oavsett om du söker avslappnat solbadande, kultur- och nattliv eller aktiv familjesemester – här finns något för varje smak.

 • Kroatien

  Kroatien är det perfekta resmålet för dig som vill ha en semester med både sol och bad, vacker natur, spännande sevärdheter och kulinariska upplevelser.

App-nyhet-ladda-ner-app
Batteri
Vi laddar upp för batteridrivna färjor mellan Helsingborg-Helsingör. Läs mer här!