Ta färjan till Tyskland – ett snabbt, enkelt och billigt alternativ

Det snabbaste sättet att ta sig till Tyskland är via Scandlines färjor. Oavsett om ni ska på en endagstur till Tyskland eller på bilsemester genom Europa erbjuder vi avgångar som matchar era behov.

Enkelt med färjan till Tyskland via Danmark

Bär resan av till Tyskland eller vidare söderut i Europa? Då har vi en genväg. Med färjan från Rödby till Puttgarden eller från Gedser till Rostock kommer ni snabbt och lätt vidare ner i Europa. Du behöver inte bekymra dig över att missa färjans avgång, vi seglar nämligen var 15:e minut från Helsingborg till Helsingör, varje halvtimme från Rödby till Puttgarden och upp till 10 gånger om dagen från Gedser till Rostock. Du hittar färjornas avgångstider och priser till Tyskland här.

Äta och shoppa ombord på färjan till Tyskland

På färjan till Tyskland, som seglar från Rödby eller Gedser, får du chansen att slappna av och njuta av en paus från vägarna. Låt barnen leka i lekrummet medan ni njuter av en lunch eller middag i restaurangen eller caféet. Använd dessutom tiden ombord till att handla i Travel Shop och spara pengar på godis, alkohol, parfymer, makeup och accessoarer.  I Travel Shop har vi varor som är upp till 50 % billigare än på land.

Bunkra upp med godsaker till semestern

Väl framme i Puttgarden och Rostock har ni nära till BorderShop där det finns möjlighet att bunkra upp rikligt inför semestern innan ni kör vidare. I BorderShop kan du handla både öl, vin, sprit och läsk samt godis till förmånliga priser. Utöver de billiga priserna på samtliga varor i butiken har vi alltid kampanjer och erbjudanden på utvalda varor. Mer information om BorderShop hittar du här: http://scandlines.se/shopping/bordershop

Din semester startar på färjan till Tyskland

Med Scandlines färjor väljer du den snabbaste vägen till Tyskland. Bär resan av till Tyskland kan du få inspiration till semestern eller själva resan genom Tyskland här.

Ska ni resa vidare söderut i Europa finns restips till bilresan eller tips på campingar här.

Se färjans tidtabell till Tyskland.

Boka online nu och spara pengar.