Left navigation


Rabatter med Scandlines

Reser du med Scandlines får du specialrabatter på olika attraktioner i Danmark. Nedan ser du våra specialerbjudanden via Helsingborg–Helsingör.

112x28KopNuBtnWhiteMyriadPro


Med Scandlines får du 20 % i rabatt på inträdet till nedenstående attraktioner:

 

Öresundsakvariet
I Helsingör ligger Danmarks minsta men trivsammaste saltvattensakvarium. Här kan du uppleva livet på havsbotten i de danska haven och fjordarna med färgrika djur och växter. Du kan också få möjlighet att komma väldigt nära djuren och röra vid dem.
www.oresundsakvariet.ku.dk


Experimentarium
Är du intresserad av naturvetenskap, miljö och hälsa, så besök Experimentariet i Hellerup. Experimentariet har utställningar och aktiviteter, där du med dina olika sinnen på ett roligt sätt lär dig mycket om naturvetenskap och teknik.
www.experimentarium.dk


Tycho Brahe Planetarium
I Planetariet i Köpenhamn kan du uppleva kosmos på jorden! I ”Rumteatret” kommer du med på fantastiska resor ut i universum, ned i havets värld och tillbaka till dinosauriernas tid. Filmerna visas i 3D eller IMAX för att du verkligen ska få känslan av att vara med där det händer.
www.tycho.dk


Fler erbjudande:

”Gå 4 betala för 3” på Louisiana mot uppvisande av Scandlines biljett (bil/landgång/bizzkvitto) på Louisiana.
Rabatter gäller mot uppvisande av giltig Scandlines biljett (bil/landgång/bizzkvitto) i kassan.


Enkelt och snabbt med färjan

Helsingborg-Helsingör-färjorna går till Danmark var 15:e minut och överfarten tar 20 minuter. Det går alltid en färja som passar. Därför kan du planera din resa precis som du vill. Inte nog med att du sparar fem mil på din bilresa till Danmark – du får dessutom en skön paus ombord.

 


 

Läs mer om vad som händer i Helsingör och på Nordsjälland:

www.visitnordsjaelland.com

www.helsingorcity.dk