Left navigation


Tyskland

Kultur, shopping och natur - Tysklands utbud är fantastiskt!

Åk söderut och du hittar alltifrån shopping till vackra platser och upplevelser för hela familjen. Vi erbjuder den kortaste vägen och du får dessutom en lagom lång paus direkt när du kör ombord i Helsingborg. Ta reda på mer om vad du kan göra i Tyskland nedan och hitta din favorit.

112x28KopNuBtnWhiteMyriadPro

 • Stora upplevelser i Berlin

  Berlin ligger närmare än du tror. Åk ner över en weekend, boka något av våra prisvärda hotell och upplev de olika stadsdelarna. Shoppa på Kurfürstendamm och festa i trendiga Hackesche Höfe i Östra Berlin.

 • Äventyrsbad i sikte

  Massor av semester på få dagar – betala för alla. Njut av familjemys från endast SEK 1.885:- för 2 dagars vistelse i Weissenhäuser Strand. Endast 30 minuter från Puttgarden

 • Grabbresa till norra Tyskland

  Ta med dina kompisar på en oförglömlig helg till norra Tyskland. Grabbresan börjar redan på Scandlines hybridfärja från Gedser till Rostock. Vi har samlat 10 förslag på upplevelser som ni kan kombinera till ett häftigt program. Ha en fantastisk resa!

 • Tjejresa till norra Tyskland

  Packa bilen – kom ihåg att lämna plats för det ni shoppar – köp godis och härliga krämer på färjan och ta med dina bästa väninnor till norra Tyskland. Här väntar shopping, vandrings- och cykelturer, kultur och välbefinnande till otroliga priser.

 • Hamburg

  Metropolen vid Elbe och Tysklands andra största stad, Hamburg, delar frikostigt med sig av shopping, kultur, historia och nöjen. Den kreativa ådra som flyter genom staden resulterar i spännande arkitektur, en tillåtande atmosfär och ett brett utbud av allt från budget till lyx.

 • Korsvirkeshus

  Lübeck

  Det är inte för inte som Lübeck kallas för Hansastadens drottning. Stora delar av centrum finns med på UNESCOs världsarvslista.

 • Gotik och hamnromantik i Rostock

  Rostock är en hansastad med romantisk, maritim karaktär, gotiska kyrkor och bra shoppingmöjligheter. Gedser–Rostock är den direkta vägen till den vackra staden.

 • Tropical Islands Resort er Europas eneste tropiske ferieø

  Tropical Islands Resort

  Tropical Islands Resort är Europas enda tropiska semesterö. Från Rostock tar det bara drygt tre timmar att åka på semester i tropikerna.

 • Meereszentrum - Hajakvarium i Burg

  Meereszentrum - Tropisk akvarium

  Det tropiska akvariet Meereszentrum erbjuder en fantastisk naturupplevelse med mera än 1 000 olika undervattensdjur.