Left navigation


Berlin Member Deal

Våren kallar

Berlin har allt - dygnet runt - 365 dagar om året. Inte nog med att Berlin är färgstarkt och innehåller något för alla, både nu på våren och resten av året. Du kan också åka dit till ett rimligt pris. Färja och två övernattningar på 3-stjärnigt hotell från SEK 2.225:–.

Boka hotell hos FriFerie

SEK 2.225:-
Boka nu
*Hotell och färja Gedser–Rostock T/R från SEK 2.225:– för 2 övernattningar för 2 vuxna och 2 barn under 11 år inkl. frukost.
Boka din nästa Berlin-vistelse på 3-stjärniga hotell Econtel Berlin Charlottenburg. I centrum av stadens västra del ligger Econtel Berlin Charlottenburg, inte långt från Charlottenburg. Det är i den västra delen av metropolen som de eleganta butikerna längs Kurfürstendamm med sina otaliga sidogator ligger, KaDeWe och många av de kulturella och historiska sevärdheterna.

Med hotellet som utgångspunkt kan du njuta av stadens puls utan att använda bilen – den närmaste U-bahn ligger bara 150 meter från hotellet som också har ett eget garage. På hotellet finns också en trevligt frukostrestaurang och en liten bar.

Bokning av färjebiljett

Välj den kortaste vägen till Berlin. Börja med att njuta av resan med våra nya färjor M/F Berlin och M/F Copenhagen – och bara två timmar senare är du i storstaden Berlin. Vistelse och färjebiljett bokas via Friferie.dk. När du har bokat din vistelse får du automatiskt 2 färjebiljetter skickade till dig. En för utresan via Gedser och en för återresan från Rostock. Allt du behöver göra är att checka in biljetten i hamnen så kommer du med nästa färja.

Boka hotell hos FriFerie

SEK 2.225:-
Boka nu
*Hotell och färja Gedser–Rostock T/R från SEK 2.225:– för 2 övernattningar för 2 vuxna och 2 barn under 11 år inkl. frukost.

Njut av vädret

Berlin har många gröna parker och strålar vackert om våren. Temperaturen är 3 grader varmare än Köpenhamn, så det finns stora möjligheter att njuta av stadens stora utbud av uteserveringar, takterrasser och restauranger. Du kan också ta en båttur på floden Spree och uppleva Berlin och stadens många vackra historiska byggnader från vattnet.

Ät gott

Inte nog med att du äter till ett rimligt pris, du kan också hitta restauranger som inspirerats av köken i alla världens länder. Berlin har dessutom ett stort antal Michelin-restauranger där du inklusive vinmeny äter för under 1 000 kr. Det finns hela sju 2-stjärniga och elva 1-stjärniga Michelin-restauranger i Berlin. 

IGA – världens trädgårdar

Under perioden 13 april–15 oktober kan du uppleva den internationella trädgårdsutställningen IGA. Här kan du uppleva blommor från hela världen. Utställningen äger rum vart tionde år, så det är en fantastisk möjlighet. Det finns även möjlighet att se utställningen från ovan, från en linbana. Läs mer här.

T-Rex Dinosaur

Ett av världens bäst bevarade exemplar av Tyrannosaurus Rex kan ses på Berlins naturhistoriska museum, där det tolv meter långa autentiska skelettet bjuder på en helt unik upplevelse.

http://www.visitberlin.de/en/spot/museum-fuer-naturkunde-museum-of-natural-history

Berlin WelcomeCard – spara upp till 50 %

Mycket mer än en biljett: Det är ett flexibelt sätt att utforska Berlin som ger rabatter på upp till 50 % på omkring 200 sevärdheter i staden. Berlin WelcomeCard fungerar också som din biljett till stadens kollektivtrafik. Du som har kortet kan även hämta en gratis detaljerad stadsguide på stadens turistbyråer.

https://www.berlin-welcomecard.de/en/buy-tickets

Berlin om våren

Mängder av spännande upplevelser väntar dig i Berlin. Mer inspiration hittar du under länken nedan, bland annat en guide till hur du upplever Berlin under jord, cykelsightseeing, Zoo Berlin eller var du kan äta gott med vacker utsikt och mycket mer.

Läs mer om vårens aktiviteter i Berlin

Go Local – visar vägen till Berlins riktiga höjdpunkter.

Den okonventionella reseguiden! Appen innehåller över 700 personliga tips på platser, händelser och restauranger och blir din guide till Berlinarnas egna Berlin. Innehåller både rundturer och videor. Oavsett om det är Kräuterhof i Reinickendorf, Klein Venedig i Spandau eller Imaginary Factory i Kreuzberg hjälper appen dig att hitta rätt. Läs mer här.
 

Boka hotell hos FriFerie

SEK 2.225:-
Boka nu
*Hotell och färja Gedser–Rostock T/R från SEK 2.225:– för 2 övernattningar för 2 vuxna och 2 barn under 11 år inkl. frukost.