Left navigation


Hansa Park

Låt barnen uppleva Hansa Park med Scandlines

Endast 45 min. från Puttgarden finns det fantastiska möjligheter till en dag med stora upplevelser. Parken bjuder på vilda åkturer och upplevelser för barnen till ett pris som gör att du vill åka dit igen.

Hansa Park är med andra ord ett perfekt resmål för en dagsutflykt, en minisemester eller ett naturligt stopp på er bilsemester söderut.

Economy

Från SEK 329:-
Book nu
*En Economy-biljett för en bil (max 6 meter) med upp till nio passagerare och obegränsat bagage. Biljetten måste bokas senast 14 dagar före avresa och kan endast bokas på nätet. Du måste vara SMILE-medlem. Om du inte redan är medlem kan du bli det gratis samtidigt som du bokar din biljett. Det finns ett begränsat antal platser och avgångar.

Hansa Park är stängd för 2018.

Det finns stora utsikter till en kul dag i Hansa Park 

Nordtysklands trevliga nöjespark har mer än 125 åkattraktioner och där finns upplevelser för barn i alla åldrar. De minsta kan roa sig med sjölejonshower, medan de lite större kommer att älska alla vattenrutschbanorna. Hur många åkattraktioner klarar du?

De största våghalsarna kan hoppa ombord på de mest äventyrliga åkattraktionerna – till exempel den nya hypercoastern Kärnan, som är en av Europas enda med ett fritt fall från 70 meters höjd. 

Årets nyheter:
KÄRNAPULTEN – Den nya attraktionen för adrenalinjunkies öppnas 2017

Precis bredvid Kärnan hittar du KÄRNAPULTEN, som ska försvara fästningen och dess torn. Om du vill hjälpa är det bara att hoppa på och börja ditt äventyr i en heroisk flygmanöver upp till 22 m i luften, med djärva kullerbyttor eller orädd överflygning. Du bestämmer själv hur du vill skydda Kärnan. Interaktivt skoj för hela familjen, som kräver nerver av stål och skapar utmaningar för unga och gamla. Man bör vara längre än 125 cm!


Prova också på "Den lilla tsaren". Den nya berg-och-dalbanan för barn. Barnens första berg-och-dalbana.

Vill du hellre stanna på marken finns det 46 hektar vacker park att utforska.

Hansa Park ligger bara 45 minuters bilfärd från Puttgarden och är öppen från 09:00 till 18:00 under perioden 7 april–29 oktober 2017. Med en 1-dags Hansa Park-biljett från Scandlines får du både färgöverfarten  Rödby-Puttgarden T/R och 6 entrébiljetter till parken. Alla åkattraktioner som är i drift, shower och utställningar ingår i entrépriset. “Och då måste ni ju bara besöka parken igen” –

TIPS: I världens största BorderShop hittar du både lågpris- och kvalitetsvaror till otroligt låga priser. Öppet dygnet runt från torsdag kl. 04.00 till söndag kl. 20.00.
Hämta inspiration i månadens kampanjkatalog
Se öppettider

Hansa Park ligger mindre än 45 minuter från Puttgarden, nära motorvägen och är därför ett perfekt utflyktsmål på er resa till Tyskland. 

Adress
Hansa Park Freizeit-und Family Park GmbH och Vo. Kg, Am Fahrenkrog 1, D-23730 Sierksdorf, Tyskland

Öppettider
29 mars–21 oktober 2018 kl. 09:00 till 18:00. Åkattraktionerna öppnar kl. 10.00

Läs mer på den danska hemsidan.