Left navigation


Äventyrsbad i sikte

Äventyrsbad och färja från endast SEK 1.885:-

Massor av semester på få dagar – betala för alla. Njut av familjemys från endast SEK 1.885:- för 2 dagars vistelse i Weissenhäuser Strand. Endast 30 minuter från Puttgarden

Economy

Från SEK 315:-
Book nu
* Enkelbiljett i ekonomiklass via Rödby-Puttgarden. Bil upp till 6 m inkl. 9 personer. Kan endast köpas på nätet, upp till 14 dagar före avresa. Begränsat antal biljetter per avgång. Kräver medlemskap i SMILE.
Det är otroligt vad en minisemester kan göra för familjen. Endast 30 minuter från Puttgarden finns ett av Nordtysklands största äventyrsbad - Weissenhäuser Strand.

Slogan: "Massor av semester på få dagar – betala för alla", säger allt. Ta ledigt några dagar och bered dig på familjemys med 2 övernattningar på Weissenhäuser Strand till ett totalpris av endast SEK 1.885:- för 2–5 personer inkl färja T/R under perioden 19 februari till 31 mars.

Ni bor i fina familjelägenheter inkl. sänglinne, handdukar och viktigast av allt – fri tillgång till det subtropiska badparadiset.

Upplev Aqua Race som med sina 214 meter passar för både stora och små vattenhundar, eller den stora vattenlekplatsen "Water World", som är en garanterad hit för alla små gäster – och deras lekfulla föräldrar!

Weissenhäuser Strand erbjuder en mängd olika aktiviteter, så många att det kan vara svårt att göra allt på bara 2 dagar. Därför kommer många familjer tillbaka om och om igen.

Vistelse och färjebiljett bokas via Friferie.dk. När du har bokat din vistelse får du automatiskt 2 färjebiljetter skickade till dig. En för utresan via Rödby och en för återresan från Puttgarden, allt du behöver göra är att checka in biljetten i hamnen så kommer du med nästa färja.
 
Äventyrsbad i sikte