Left navigation


HH City Club

HH City Club Shopping

Dejliga danska rabatter

Bli medlem i HH City Club och få rabatter och bra erbjudanden i Helsingör. HH City Club är för dig som gilla shopping, mysiga kulturupplevelser och goda nöjen. Oavsett om det handlar om läcker design, mode och accessoarer, eller ett givande teaterbesök, så får du ett riktigt dejligt pris på det bästa av Helsingör.

Bli medlem - HH City Club

Anmäl dig!
Läs mer

Medlemskapet är gratis.

Shopping, kultur & nöjen

Med HH City Club får du alltid både rabatter och superbra erbjudanden. Medlemskap är för dig och alla andra som gillar bra shopping, mysiga kulturupplevelser och goda nöjen. Oavsett om det handlar om läcker design, mode och accessoarer, eller ett givande teaterbesök, så får du ett riktigt dejligt pris på det bästa av Helsingör. Och det bästa av allt - City klubben är helt gratis!

hhcityclub-cafeer

Ta del av erbjudanden och utflyktstips i Helsingör

Så fort du blivit medlem, så kommer du att kunna ta del av erbjudandena och få ett nyhetsbrev som håller dig uppdaterad med senaste nytt. Självklart kommer du också att hitta aktuell information samlad sidan, tillsammans med tips och inspiration. Skaffa HH City Club medlemskap redan idag och njut av allt Helsingör har att erbjuda.

Rabatter

På nära håll och perfekt för en kort utflykt finns massor av butiker i Helsingör. Shoppa retro eller upplev årets modebutiker! Du hittar både de senaste trenderna och ovanlig vintage som får dig att sticka ut i mängden. Och på samma sätt är det med matkulturen, här finns massor för den nyfikne. Gör en matresa som börjar med världens godaste smörrebröd i Helsingör och avrundas med något gott på båtresan hem. 

Välj mellan kategorierna Shoppa, Mat och Kultur

hhcityclub-vanner-cafe-rabatter

Såhär gör du!

Som medlem i HH City Club får du rabatt på inträdet till massor av attraktioner, butiker och matställen
- Börja resan med att logga in på hhcityclub.se, välj den rabatt du är intresserad av och skriv ut din rabattkod. Rabattkoden visar du sedan upp vid betalning.

Utflyktstips i Helsingör

Sundtoldsmarked, jazz på torget och guidade turer - Bara en kort färd bort har vi chansen att uppleva massor av kul aktiviteter, konst och kultur på världsnivå, och inte minst den där genuint danska stämningen. Här finns verkligen något för alla åldrar och smaker, och kanske är det just därför så många reser över sundet.

För utflyktstips i Helsingör - Klicka här!

hhcityclub-event-utflyktstips