SMILE samarbetar med Happydays och erbjuder paketresor med egen bil till specialpriser för våra SMILE-medlemmar.

Du får ett specialpris när du är medlem i SMILE. När du köper en Happydays-vistelse som SMILE-medlem får du upp till 300 kronor i rabatt per person jämfört med normalpriset på Happydays.nu och 20 % rabatt på färjebiljetten.

Du får din specialrabatt när du uppger reskoden ”SMILE” till Happydays – både vid online- och telefonisk beställning. Reskoden är din garanti för att det dras av en rabatt på 150:- per person vid vistelser på upp till 3 övernattningar och 300:- på vistelser med mer än 3 övernattningar.

När du har bokat en vistelse hos Happydays får du automatiskt en bokningslänk till scandlines.se där du kan boka färjebiljetten med 20% rabatt*.

Läs mer på happydays.nu

Couple Van Vacation Roadtrip
To par på stranden

*Köp Happydays-biljetten och spara jämfört med köp av 2 x Standard. Utreseperiod 4/9-1/12 2023. Biljetten kan användas till utresa på alla avgångar med ledig kapacitet på den bokade dagen. Hemresa på alla avgångar med ledig kapacitet t.o.m. 22/12 2023. Oanvända biljetter kan återbetalas i upp till 3 månader efter den bokade utresa. Biljetten är endast giltig till den bokade överfarten. Erbjudandet är gällande för personbilar t.o.m. 1/12 2023. Biljetten förutsätter medlemskap av Scandlines kundklubb SMILE och kan endast bokas online. Längdtillägg för fordon över 6m enligt gällande regler. Priset är inkl. bränsletillägg.