Left navigation


Beställ AutoBizz

Fyll i nedanstående formulär för att beställa en ny AutoBizz eller för att ändra ditt nuvarande avtal. Du kan också koppla din BroBizz till en AutoBizz nedan.

Avtalet gäller för personbil under 6 m samt upp till 9 personer för företag eller privatperson. 
Abonnemanget på AutoBizz förutsätter automatisk betalning genom debitering av ett giltigt kreditkort. Som kund med ett AutoBizzavtal accepteras att betalning överfarten Helsingborg-Helsingör, eller vid EasyGo stationer, automatiskt dras från angivet kreditkortsnummer. En depostionsavgift om 200:- tas ut när du tecknar AutoBizz eller AutoBizz Exclusive.

Priser på överfart med Scandlines HH är beroende på vilken typ av abonnemang som valts. Priset följer gällande prislista för AutoBizz.

Beställa AutoBizz som Företagskund
Företagskunder beställer ett AutoBizz abonnemang genom att ladda ner beställningsformuläret här. Skriv ut formuläret, fyll i informationen samt underskrift. Maila ifyllt formulär till bizz@scandlineshh.com eller skicka med post till Scandlines Helsingborg-Helsingör, Knutpunkten 43, 252 78 Helsingborg. Som företagskund debiteras du via faktura.

Beställa AutoBizz som Privatkund
Privatkunder beställer ett AutoBizz abonnemang genom att fylla i nedanstående formulär och godkänner därmed att debitering sker via kreditkort.
Fält markerade med * skall fyllas i. Glöm inte att ange vilket sorts AutoBizzabonnemang du vill teckna.

Läs villkoren för abonnemanget.

 

Personlig information

Jag önskar följande abonnemang
Jag vill koppla min BroBizz till AutoBizz

Betalning med kort
Registreringsnummer på bilen

Övrig info

 
 
 
 

Scandlines, eller den Scandlines anlitar, samlar in och behandlar uppgifter om namn, telefonnummer, abonnemang och företagsnamn för användning i samband med uppfyllandet av våra åtaganden enligt detta avtal, administrering av detta avtal] samt därtill relaterad marknadsföring.

Du har rätt att ta del av de personuppgifter som Scandlines har registrerat om dig och att begära att Scandlines rättar eller raderar felaktiga uppgifter. Begäran om information och/eller rättelse skickas till bizz@scandlines.se

Genom att fylla i och skicka in detta formulär lämnar du ditt samtycke till att Scandlines behandlar dina personuppgifter enligt vad som angivits ovan.