Left navigation


EasyGo

Din AutoBizz kan nu också, genom EasyGo-samarbetet, användas på Öresundsbron, Storebältsbron, Mols Linien samt som betalning av vägavgifter i Norge. 
På EasyGo´s hemsida www.easygo.com/sv finner du mer information om samarbetet och om var du kan använda din Scandlines HH AutoBizz. Du debiteras av Scandlines HH oavsett var du har företagit dina passager. Gäller endast bil, max 6 meter.

Praktisk information

Ha endast en Bizz (AutoBizz/AutoPASS/ØresundBizz®) i bilen när du passerar en betalstation som är med i EasyGo - så riskerar du inte att betalstationen registrerar flera passager på en gång. Priser och villkor varierar beroende på vilken betalningsanläggning du använder. Vi rekommenderar att du undersöker detta innan avresa.


Använder du ofta din Scandlines HH AutoBizz som betalningsmedel i andra betalningsanläggningar än Scandlines HH, rekommenderar vi att du kontaktar detta bolag och tecknar ett tilläggsavtal för att få bästa pris.
Om du inte vill kunna använda dessa nya möjligheter, så meddela Scandlines HH detta genom att kontakta: bizz@scandlineshh.comDet är enkelt att använda din bizz med Easy-Go-samarbetet:

  • När du kommer till färjeläget följer du skyltning för Bizz.
  • Du kör in i Bizz-filen, och betalar som vanligt automatiskt via din Bizz.
  • På en skärm anger du antalet personer i bilen, och därefter utskrives kvitto, bommen går upp och du kör igenom till anvisad bana för ombordkörning på färjan.
Fakturering för överfarten sker genom det företag där du har ditt Bizz-avtal