Left navigation


Beställ ett AutoBizz avtal

AutoBizz är för dig som vill resa enkelt och smidigt till Danmark. Dessutom får du ett riktigt bra pris på resan!

  bestall-bizz-knapp
Är du en företagskund? Läs mer här!


Res enkelt och smidigt med ett 
AutoBizz avtal

AutoBizz är ett elektroniskt betalningssätt där en liten sändare (bizz) placeras på insidan av bilens vindruta, och betalning för varje överfart dras automatiskt från det betalningskort som du kopplat till ditt AutoBizz avtal. Vid överfart med färja kör du igenom en automatisk Check-In - Enkelt och smidigt!

För att kunna åka med en AutoBizz krävs att du tecknar ett AutoBizz avtal. Både privatpersoner och företagskunder kan använda AutoBizz och alla priser för överfart gäller för personbil max 6 m inkl 9 personer. Läs mer här!


Administration av bizzar i samarbete med BroBizz A/S

Scandlines Helsingborg-Helsingör och BroBizz A/S har ingått ett samarbete för hantering av bizzar. Samarbetet innebär att BroBizz A/S från och med den 6 december 2016 sköter all administration som rör betalning och hantering av bizzar. För dig som kund innebär detta att vi kan erbjuda dig en bättre service framöver. Läs mer här!

 

 

Frågor som rör ditt AutoBizz avtal
Har du har frågor om priser och rabatter i förbindelse med ditt AutoBizz avtal, ska du kontakta kundservice hos Scandlines Helsingborg-Helsingör.

Telefon: 042-18 61 20
E-mail: bizz@scandlineshh.com

Frågor som rör betalning
Har du frågor om person-/företagsuppgifter, betalningsinformation eller log in ska du kontakta kundservice hos BroBizz A/S.

Telefon: 08-40 000 340
E-mail kundeservice@brobizz.com
Mitt Konto

App-nyhet-ladda-ner-app