Left navigation


EasyGo

Din bizz kan också, genom EasyGo-samarbetet, användas på Öresundsbron, Stora Bältbron, Mols Linien, Rödby-Puttgarden, Gedser-Rostock samt som betalning av vägavgifter i Norge. 
EasyGo´s hemsida hittar du mer information om samarbetet och om var du kan använda din Scandlines HH bizz. Gäller endast bil, max 6 meter.

Praktisk information

Ha endast 1 bizz i bilen när du passerar en betalstation som är med i EasyGo - så riskerar du inte att betalstationen registrerar flera passager på en gång. Priser och villkor varierar beroende på vilken betalningsanläggning du använder. Vi rekommenderar att du undersöker detta innan avresa.


Använder du ofta din Scandlines HH bizz som betalningsmedel i andra betalningsanläggningar än Scandlines HH, rekommenderar vi att du kontaktar detta bolag och tecknar ett tilläggsavtal för att få bästa pris.Det är enkelt att använda din bizz med Easy-Go-samarbetet:

  • När du kommer till färjeläget följer du skyltning för bizz.
  • Du kör in i bizz-filen, och betalar som vanligt automatiskt via din bizz.
  • På en skärm anger du antalet personer i bilen, och därefter utskrives kvitto, bommen går upp och du kör igenom till anvisad bana för ombordkörning på färjan.