Left navigation


Har du redan en bizz? Då är det enkelt att skaffa AutoBizz Smart

Res med Scandlines färja på linje Helsingborg-Helsingör till Danmark

Öresunds lägsta pris

Har du redan en bizz? Då är det enkelt att skaffa AutoBizz Smart. Du tjänar på det direkt, även om du bara ska besöka Danmark en gång!

Med AutoBizz Smart reser du till Öresunds lägsta pris fr 136:- /väg (gäller T/R samma dag, bil max 6 m).

AutoBizz Smart

Anmäl dig!
LÄS MER

AutoBizz Smart avtalet har ingen bindningstid. Ord. årsavgift är 265:- /år, som dras löpande.

Res till Öresunds lägsta pris nästa gång du ska till Danmark

Har du en Bizz som inte är kopplad till AutoBizz Smart-avtal  så gör det nu och ta båten Helsingborg-Helsingör till Öresunds lägsta pris. Förutom en härlig båttur får du:
  • En gemytlig paus på 20 minuter
  • En fikapaus med kaffe och wienerbrød eller något annat gott från Food Xpress, som har öppet dygnet runt.
  • Shoppa i våra butiker ombord, till priser som är upp till 50% billigare än i land
  • Njut av den friska havsluften på soldäcket och Sundets bästa utsikt!
  • Nära till Nordsjällands alla utflyktsmål, gemytliga Helsingör, Hornbaek, Gillleleje, Esrum Kloster, Louisiana, Öresundsakvariet mm. Dessutom får du rabatt på inträdet till massor av attraktioner när du reser med oss

Så här gör du:

Enklast - Anmäl dig online redan nu:
1) Fyll i avtalet för AutoBizz Smart redan idag online - Upplys numret på din befintliga bizz
2) Så snart det nya avtalet registrerats på din bizz skickar vi en bekräftelse till dig. Det tar normalt ca 5-10 arbetsdagar 
3) Så snart avtalet registrerats reser du till Öresunds lägsta pris med AutoBizz Smart

 

Med AutoBizz Smart får du alltid Öresunds lägsta pris, men dessutom får du:

  • Alltid  Öresunds lägsta pris
  • Du blir tilldelad reserverad fil
  • Ett VIP kort som ger rabatt i shoppen och FoodXperss
  • Du får nyheter och erbjudande från Scandlines Helsingborg-Helsingör.
  • Du behåller och använder samma Bizz.

Rabatt på inträde och attraktioner

Nöjen, kultur, mysterium, karuseller, djur och dejliga dagar!

Ibland glömmer man bort hur många intressanta och roliga saker det finns på nära håll. Bara en kort resa över Öresund hittar du en helt ny värld med resmål som är barnsligt kul och fullspäckat med färgstarka upplevelser.

På Köpenhamns Zoo finns flera tusen djur att fascineras av. Hisnande karuseller, sockervadd och 5-kamp får man sin dos av på Bakken och BonBon-Land. För små nyfikna passar ett besök på Experimentarium City där man får testa, experimentera och lära sig något mitt i det roliga. 

Lockar kulturella upplevelser i världsklass så pricka in besök på Louisiana, Arken och renässansslottet Kronborg Slot. Missa inte heller Museet for Søfart och Statens Museum for Kunst.

Du som reser med Scandlines Helsingborg-Helsingör får rabatt på inträdet till massor av attraktioner! Visa bara upp ditt kvitto som du får i Check in, när du ska betala inträdet på attraktionen för att få rabatten! Se alla våra attraktioner med rabatter på inträdet här!

Scandlines erbjudanden, rabatter och restips till Danmark, Tyskland och Europa

En bensträckare med guldkant

Kortaste och roligaste vägen till semestern går via Helsingborg-Helsingör. På båten får du en naturlig bensträckare - ta en fika eller något lätt att äta. Caféerna ombord serverar danska klassiker, sunda snacks, kylda drycker, söta favoriter och gott kaffe. Dessutom finns en välfylld shop med upp till 50% lägre priser än i land. Båtresorna ger dig en naturlig bensträckare på vägen med fika, god mat, bra utbud i shoppen och fräscha toaletter.

Pausigare paus och rödare pölser!

Vi seglar var 15:e minut

Vi ger dig en riktigt bra start på semestern och dessutom seglar vi var 15:e minut, så det finns alltid en avgång som passar. Visa tidtabeller - Klicka här!

Nordsjälland

Den danska rivieran lockar med några av Europas bästa stränder, idylliska fiskelägen och livsnjutning för hela familjen.

nordsjalland-strand

Klassiska badorter

Norrut når du det klassiska sommarparadiset Hornbæk. Förutom en lång sandstrand, finns en strandlekplats för de yngre, byggd som en hamn. Nere i hamnen finns servering och butikerna har öppet veckans alla dagar. Vidare når du Gilleleje, den gamla fiskebyn som lockar livsnjutare med en livlig hamn och härlig stämning. Det finns bra stränder på båda sidor om hamnen och ett fågelreservat uppe mot Gilbjerg.

danmark-nordsjalland-hus-hav-strand

Kungarnas favoriter

Nordsjälland har alltid varit kungarnas favoritområde och här finns många slott och kloster att besöka. Kronborg slot i Helsingör är från 1600-talet och Esrum Kloster och Möllegård från 1100-talet är väl värda ett besök. Fredenborg Slot är danska drottningens sommarresidens. Omgivningarna är fantastiska och en liten bit bort ligger Hilleröd med pampiga renässansslottet Frederiksborg Slot som innehåller Danmarks Nationalhistoriska Museum.

barnfamilj-slott-nordsjalland

Jazz, konst och hamnidyll

Följ strandvägen söderut från Helsingör till Espergærde, en mysig by med personliga butiker, en vinbar och jazzcafé. Passa på att avnjuta en fiskburgare i hamnen och strosa längs den vackra sandstranden. Humlebæk är mest känt för sitt världsberömda konstmuseum Louisiana som är en upplevelse för hela familjen med verk av de största konstnärerna. I Humlebæk finns även en genuin fiskehamn.