Left navigation


Så här använder du din bizz

Res enkelt och smidigt med AutoBizz

Res billigt med AutoBizz Smart

AutoBizz avtal är ett elektroniskt betalningssätt där en liten sändare (bizz) placeras på insidan av bilens vindruta, och betalning för varje överfart dras automatiskt från det betalningskort som du kopplat till bizzen. Vid överfart med färja kör du igenom en automatisk Check-In och vidare till färjan.

För att kunna resa med en AutoBizz krävs att du tecknar ett AutoBizz avtal. Både privatpersoner och företagskunder kan använda bizz och alla priser för överfart gäller för personbil max 6 m inkl 9 personer. 

Så här använder du din bizz

Spara tid när du reser och kör igenom vår automatiska Check In i Helsingborg eller Helsingör. Allt du behöver göra är att lägga din bizz-dosa väl synlig innanför framrutan i bilen när du checkar in. Du slipper krångel med kort och kontanter vid överfarten, betalningen för biljetten dras automatiskt från ditt kreditkort. Du betalar eventuellt en årsavgift (beroende på vilket avtal du väljer), som också dras automatiskt från ditt kreditkort.

För att incheckningen ska fungera så smidigt som möjligt är det viktigt att vi har rätt kontokortuppgifter. Glöm inte kontakta oss när du förnyar ditt kort.

5-10 arbetsdagar efter att vi mottagit din anmälan till AutoBizz avtal får du din bizzdosa och kan använda den vid överfarter. I högsäsongen kan det ta någon dag extra för registrering.

Både privatpersoner och företagskunder kan använda AutoBizz avtal.

Var kan jag använda min bizz?

Bizzen kan användas på Scandlines linjer Helsingborg-Helsingör

Din bizz kan nu genom EasyGo-samarbetet också användas på Öresundsbron, Storebältsbron, Mols-Linien samt som betalning av vägavgifter i Norge. På EasyGo´s hemsida www.easygo.com/sv finner du mer information om samarbetet och var du kan använda din Scandlines AutoBizz.

 

app-avgangar-452

 

 

Frågor som rör ditt AutoBizz avtal
Har du har frågor om priser och rabatter i förbindelse med ditt AutoBizz avtal, ska du kontakta kundservice hos Scandlines Helsingborg-Helsingör.

Telefon: 042-18 61 20
E-mail: bizz@scandlineshh.com

Frågor som rör betalning
Har du frågor om person-/företagsuppgifter, betalningsinformation eller log in ska du kontakta kundservice hos BroBizz A/S.

Telefon: 08-40 000 340
E-mail kundeservice@brobizz.com
Mitt Konto

Få Öresunds lägsta pris med bil - Läs mer och anmäl dig här!
Få Öresunds lägsta pris med bil - Läs mer och anmäl dig här!

Samarbete med BroBizz A/S

Scandlines Helsingborg-Helsingör och BroBizz A/S har ingått ett samarbete om administration av bizzar. Läs mer >

Nyhetsbrev Scandlines Helsingborg-Helsingör